Lysgaranti - 100% fornøyd

Nilles lysgaranti gjør det enkelt og trygt for deg å velge oss når du skal handle lys. Er du ikke 100% fornøyd med et lys fra oss, kan du ta med lyset/pakken tilbake til en av våre butikker. Du får pengene tilbake eller et tilsvarende lys/pakke. Enkelt og greit!

1_webgrafikk_uke_35-3645_2.jpg

Hva betyr lysgaranti for deg som kunde?

Vi har 100% fornøydgaranti på våre lys. Om noe skulle være feil med lyset eller du ikke er fornøyd, kan du ta med lyset/pakken tilbake til butikken. Du vil da få et nytt lys/pakke eller pengene tilbake om du heller ønsker det.

Det er mange som selger lys, derfor ber vi deg pent om at du også husker å ta med emballasjen tilbake til butikken. Dersom du har kjøpt en pakke med mange lys må du ta med alle lysene i pakken, inklusive det lyset som du har brent og er misfornøyd med. 

Så enkel er vår garanti:

Er du ikke fornøyd med lyset, får du nytt lys eller pengene tilbake.

Ettersom vi er veldig opptatt av lys, og vil være din lysbutikk nummer én, ønsker vi å minne om sikkerhet og lysvettregler. Vi ønsker at alle våre kunder skal ha lys som brenner riktig og pent, hvor ikke stearinen renner og hvor sikkerheten er ivaretatt. Vi råder deg derfor til å lese gjennom lysvettreglene våre, slik at du kan nyte tente lys hjemme, trygt og sikkert.

For å få mest mulig glede av dine lys anbefaler vi å lese våre lystips.

Se vårt utvalg av lys her.