Lysgaranti - 100% fornøyd

Nilles lysgaranti gjør det enkelt og trygt for deg å velge oss når du skal handle lys. Er du ikke 100 prosent fornøyd med et lys fra oss, kan du ta med lyset/pakken tilbake til en av våre butikker. Du får pengene tilbake eller et tilsvarende lys/pakke. Enkelt og greit!

1_webgrafikk_uke_35-3645_2.jpg

Hva betyr lysgaranti for deg som kunde?

Vi har 100% fornøydgaranti på våre lys. Om noe skulle være feil med lyset eller du ikke er fornøyd, kan du ta med lyset/pakken tilbake til butikken. Du vil da få et nytt lys/pakke eller pengene tilbake om du heller ønsker det.

Det er mange som selger lys, derfor ber vi deg pent om at du også husker å ta med emballasjen tilbake til butikken. Dersom du har kjøpt en pakke med mange lys må du ta med alle lysene i pakken, inklusive det lyset som du har brent og er misfornøyd med. 

Så enkel er vår garanti:

Er du ikke fornøyd med lyset, får du nytt lys eller pengene tilbake.

Ettersom vi er veldig opptatt av lys, og er din lysbutikk nummer én, ønsker vi å minne om sikkerhet og lysvettregler. Vi ønsker at alle våre kunder skal ha lys som brenner riktig og pent, hvor ikke stearinen renner og hvor sikkerheten er ivaretatt i forhold til brannfare, overtenning og annet. 
Vi råder deg derfor til å lese gjennom lysvettreglene under, slik at du kan nyte tente lys hjemme, trygt og sikkert.

For å få mest mulig glede av dine lys anbefaler vi å lese våre råd til bruk av lys. De finner du her. 

Se vårt utvalg av lys her.