Samarbeid med Barnekreftforeningen

Ingenting virker mer håpløst enn å bli rammet av barnekreft, men heldigvis kan de som blir rammet søke trygghet og hjelp fra Barnekreftforeningen. For oss i Nille betyr det enormt mye å kunne støtte dette viktige arbeidet.

BKF_webside_1000x1200.jpg
Gullsløyfe kr 30,- Inntektene av sløyfene går uavkortet til Barnekreftforeningen. Bær sløyfen i solidaritet for barnekreftsaken. 


Sammen for kreftsaken
Siden 2012 har Nille gitt økonomisk støtte til Barnekreftforeningen. Hvert år, ved markeringen av Barnekreftdagen 15. februar og i september, under den internasjonale barnekreftmåneden, ønsker vi å rette oppmerksomheten vår mot Barnekreftforeningens viktige arbeid.  

Kjersti Hobøl, administrerende direktør i Nille synes samfunnsoppdraget til Nille er svært viktig å få frem. Derfor har hun sørget for at Nille har trappet opp støtten til Barnekreftforeningen ytterligere og bidrar enda mer. 

​En andel av salget av disse gullsløyfeproduktene vil gå til Barnekreftforeningen. Dette vil gjøre det enklere for kundene å ta et bevisst valg om å bidra til å støtte Barnekreftforeningen når de er hos oss.


kjersti_hobol_foto.jpg
Stolt: - vi er veldig stolte over å være Barnekreftforeningens hovedsamarbeidspartner. Barnekreftsaken er viktig for alle oss som jobber i Nille, understreker Kjersti Hobøl, CEO.

Engasjerer både kolleger og kunder
Samarbeidet med Barnekreftforeningen engasjerer og er viktig for alle som jobber i Nille og betyr også mye for de som er rammet, eller som står nær noen som har blitt rammet. –Alle har mulighet til å kjøpe gullsløyfe hos oss i februar og i september for å vise sin solidaritet. Her går summen av salget uavkortet til foreningen. I tillegg har vi også et kubbelys med gullsløyfe på, som selges hele året, der 10kr for hvert solgte lys går til Barnekreftforeningen, forteller Kjersti. 

Det nytter
Vi tok en prat med daglig leder i Barnekreftforeningen, Trine Nicolaysen om samarbeidet. -Vårt viktigste arbeid er å støtte og hjelpe de familiene som rammes av barnekreft. På den måten trenger de aldri å føle seg alene. Barnekreftforeningen er i tillegg Norges største bidragsyter til forskning på barnekreft. Så for oss som er en selvstendig liten forening er samarbeidet med Nille svært viktig, understreker Trine.

Video: Hør hva Trine Nicolaysen sier om samarbeidet med Nille >> trine_bkf_til_artikkel.jpg

Vi trenger din hjelp for å kunne gjøre dette viktige arbeidet.
Bli med å gjøre en forskjell, støtt Barnekreftforeningen du også. 

- Trine Nicolaysen, daglig leder Barnekreftforeningen

kubbelys_barnekreftforeningen.jpgLys som gir håp: Dette lyset kan du kjøpe hos oss hele året. 10kr for hvert solgte lys går direkte til Barnekreftforeningen.

Lyst til å engasjere deg ekstra for saken? 🎗️
Del gjerne hvordan du er med på å støtte barnekreftsaken på Instagram. Del dine bilder med #gullsløyfe så kan det være vi reposter akkurat ditt bilde på vår Instagram-konto @nillenorge 💛