17.mai på 1-2-3

17. mai er en festdag som skal feires med brask og bram! Flagg skal veives og hurra skal ropes, bord skal dekkes og kaker skal pyntes. Endelig kan vi feire denne dagen på beste vis, og invitere til fest! Få 17.mai-feiringen i sving på et blunk - vi har det du trenger til de små og store øyeblikkene denne dagen.

LEKENDE LETT
Få den gode, nasjonalromantiske stemningen ved å pynte opp med rødt, hvitt og blått. Og det er ikke så mye som skal til! Papirbanner med norske flagg, servietter og papptallerkener med bunadsmønster og lys i flaggets farger, setter gjestene i den rette stemningen umiddelbart. Se alt til 17.mai her.

3 for 2: nå får du 3 for 2 på alle 17.mai-varer! (Gjelder ikke godteri, flagg 15,- og kubbelys 15,-)

Er du en som liker å stelle litt ekstra i stand, og koser deg med borddekkingen til festen? Da har vi det du trenger også! Et flott hverdagsservise kan enkelt kles opp til fest – les mer om borddekking til 17.mai her.

FLAGGET SOM VAIER I VIND
På 17.mai vil vi gjerne se flagg i alles hender, og i alle kriker og kroker. Vindmøller og flagg egner seg veldig godt som pynt i hagen etter toget, og en flaggrekke i bomull gjør inngangspartiet eller balkongen festfin.

STEMNINGSFULLT UTE
For mange er 17.mai inngangen til våren, og med blomster og planter ute får i alle fall vi vårstemning umiddelbart. Nå får du 30 % på alle utepotter og grønne planter. Flere tips til å gjøre uterommet klart for våren finner du her.

NOE TIL VERTINNEN
Er du så heldig å ha blitt invitert på fest? Blomster og noe godt å drikke er alltid en sikker vert- eller vertinnegave! Nå får du 30% på alle stilkblomster, sett sammen en vakker bukett og gi sammen med en frisk limonade.

Frisk limonade: Noe godt i glasset hører festen til! Sitronlimonade nå 49,- (ord. 69,-)

Sist, men ikke minst, gratulerer med dagen!