17.mai på 1-2-3

Få 17.mai-feiringen i sving på et blunk! På denne store festdagen skal finstasen på, flagg skal veives, bord skal dekkes og kaker skal pyntes - har du alt klart? Din nærmeste Nille-butikk har det du trenger til de små og store øyeblikkene denne dagen, kom innom!

Lekende lett


Få den gode, nasjonalromantiske stemningen ved å pynte opp med rødt, hvitt og blått. Og det er ikke så mye som skal til! Papirløper og servietter med norske flagg, papptallerkener og -kopper med vårlige blomster og lys i flaggets farger. Stressfri borddekking, gjort unna i en fei - og gjestene vil garantert få den gode 17.mai-stemningen umiddelbart. Se alle produkter til 17.mai-feiringen her


Er du en som liker å stelle litt ekstra i stand, og koser deg med borddekkingen til festen? Da har vi selvfølgelig også det du trenger! Et flott hverdagsservise kan enkelt dresses opp til fest – les mer om våre tips til 17.mai-borddekkingen her.

17.mai-tilbehøret


Ingen 17.mai uten fløyter, vindmøller, sløyfer og trommer! Vi har et stort utvalg av effekter og tilbehør til 17.mai! Hva med en fin hårbøyle, hårspenne eller tversoversløyfe for å pynte opp antrekket?


I år har vi også flere morsomme uteleker som passer perfekt til 17.mai-feiringen. Lag den ultimate hagefesten med en 17.mai-stafett! Tautrekking, kaste på blikkbokser og sekkeløp bringer frem (eller skaper) gode barndomsminner, og passer for både små og store gjester. Eller hva med en runde kubb etter middagen?

Stemningsfullt ute


For mange er 17.mai inngangen til våren, og med blomster og planter ute får i alle fall vi vårstemning umiddelbart. Hvis du ikke har så grønne fingre, eller ikke rukket å plante ute enda, har vi et stort utvalg grønne og evigvarende planter å velge mellom. Vindmøller og flagg egner seg veldig godt som pynt i hagen eller ved inngangspartiet etter toget, bare stikk de nedi pottene. En enkel måte å pynte opp pottene er også å knyte sløyfebånd rundt - enkelt og greit! En flaggrekke er også fint å henge opp på balkongen eller ved inngangspartiet. Flere tips til å gjøre uterommet klart for våren finner du her.