6 tips til bursdagsfeiringen

Vibeke Kaareng Rotegard, vår bursdagekspert og kategorisjef for bursdagssortimentet i Nille er oppdatert på hva som rører seg av trender innen bursdag, for både store og små barn. Her kommer 6 kjappe tips fra eksperten.

Vibekes tips til hvordan skape en gøyal bursdag: 

1. Enkel servering
Gå for pølsebod eller en enkel borddekning med engangstallerkener. Da kan du variere fargene på borddekningen til mat og kake. Det er stas med fotballtallerken til bursdagsmaten og deretter gulltallerken til kaken - alle er vinnere! Ekstra bonus for foreldrene: Ryddejobben går unna i en fei.

2. Ballonger!
Dekorerer du med ballonger så blir det festlig og morsomt med en gang.

3. Gode, gamle bursdagsleker
Etter maten er «flasketuten peker på» en morsom måte å få alle med på gaveutdelingen.

4. La barna få utløp for energien 
Det er best å leke ute, men ikke vær fortvilet hvis været er dårlig. Da er innedisco en morsom aktivitet som holder koken lenge. Alt du trenger er en lyskule og en spilleliste med morsom musikk som barna kan danse til.

5.Pinata! Pinata! 
Pinata-tid og utdeling av godteposer: Fyll gjerne opp med godteri som er pakket enkeltvis, slik at det ikke blir så klissete.

6. Få mor og far til å føle seg velkommen også
Sett frem en kanne kaffe og litt godteri til foreldrene som kommer og henter. Da får foreldrene noen minutter til å bli bedre kjent, og barna får tid til å avslutte leken. Veldig hyggelig for store og små!