Tips til bursdagsfeiringen

Skal du arrangere bursdagsfeiring og trenger noen enkle tips? Det er ikke så mye som skal til for å glede barn, og med våre tips kommer barnebursdagen til å bli en fest!

Tips til hvordan skape en gøyal bursdag: 

Enkel servering
Gå for pølsebod eller en enkel borddekning med engangstallerkener. Da kan du variere fargene på borddekkingen til mat og kake. Det er stas med fotballtallerken til bursdagsmaten og deretter gulltallerken til kaken - alle er vinnere! Ekstra bonus for foreldrene: Ryddejobben går unna i en fei.

Hvis du føler deg kreativ, kan pizzasnurrer og grillspyd med pølser eller kjøttboller være gode idéer til bursdagsmaten. 

Ballonger!
Dekorerer du med ballonger så blir det festlig og morsomt med en gang.

Gode, gamle bursdagsleker
Etter maten er «flasketuten peker på» en morsom måte å få alle med på gaveutdelingen. Se flere tips til leker her

La barna få utløp for energien 
Det aller beste er å leke ute, men ikke vær fortvilet hvis været er dårlig. Da er innedisco en morsom aktivitet som holder koken lenge. Alt du trenger er en lyskule og en spilleliste med morsom musikk som barna kan danse til.

Pinata! Pinata! 
Pinata-tid og utdeling av godteposer: Fyll gjerne opp med godteri som er pakket enkeltvis, slik at det ikke blir så klissete. Evt. er utdeling av godtepose på slutten av festen ofte veldig populært. La barnet ditt hjelpe deg med å finne godteri som alle liker og pakk litt i hver godtepose. Det er ikke nødvendig å fylle dem helt opp, noen få biter til hver holder.

Få mor og far til å føle seg velkommen også
Sett frem en kanne kaffe og litt godteri til foreldrene som kommer og henter. Da får foreldrene noen minutter til å bli bedre kjent, og barna får tid til å avslutte leken. Veldig hyggelig for store og små!