Gaveideer til bursdagsbarnet

Hos oss finner du alt du trenger til bursdag, og en liten gave til bursdagsbarnet er naturligvis en del av bursdagen. Her har vi samlet noen gode gavetips som går under hundrelappen, både spill, leker og hobbyartikler som passer til både gutter og jenter.

Hold utkikk etter gode tilbud og bygg opp et lite bursdagslager. Da har du alltid fine gaver til en rimelig penge for hånden.

I en stor gruppe med barn blir det fort mange bursdager. Derfor har mange skoler og barnehager ofte satt et omtrentlig beløp for hva bursdagsgaver skal koste, gjerne under hundre kroner. Det gjør det overkommelig og hyggelig å delta på alle bursdagsfestene.

– Hos oss finner du alt du trenger til bursdag. Vi har mange fine gaveting som går under hundrelappen i vårt standardsortiment, både spill, leker og hobbyartikler som passer til gutter og jenter, sier Vibeke Kaareng Rotegard, kategorisjef i Nille, og legger til at Lego stort sett er en vinner.

– Plutselig er det tre barn som skal feire bursdag sammen, og da er det bra å ha fine gaver på lur uten at de koster skjorta. Lego er supert til både jenter og gutter, og holder høyt opp i alder. Med jevne mellomrom kjører vi gode tilbud på det, og da kan det være lurt å kjøpe opp et lite lager, råder hun.

En pent innpakket gave er halve opplevelsen

Det er koselig å få en pen gave og et fint kort, og der finner du også mye å velge blant hos Nille.

– Vi har et bredt kortsortiment og vakre premiumkort til en god pris. Velger du å gi penger i gave er det stas med et ekstra fint kort, eller en liten gavepose, å legge pengene i, sier Vibeke.

Gråpapir med ulike typer bånd og gaveposer blir stadig mer populært som innpakning. Se våre tips til kreativ innpakning her.

– Vi har også gaveesker og mange gaveposer i ulike farger og mønstre, der det følger med et lite kort å skrive på, sier hun.

Gavetips under hundrelappen: