Barnas Halloween

Små, svartkledde vampyrer, spøkelser og hekser lusker rundt i mørket - tiden er inne for knask eller knep og Halloweenfeiring! Hos oss finner du gode tips til hvordan du kan pynte til en fin og stemningsfull fest for barna, og hvilke skumle Halloween-kaker du kan bake. Vi har også masse spennende kostymer, sminke og tilbehør. La deg inspirere og slipp fantasien løs!

Skap stemning
Heng opp lysslynger og pynt med gresskar og lykter. Er du av den litt mer vågale typen har vi også hodeskaller med lysende øyne! La edderkoppene klatre i spindelvev oppover veggene, og dekorer bordet med spøkelsesservietter, lysende gresskar, godteri og heksebrygg i glassene. Se hvordan du enkelt lager et grønt og ekkelt heksebrygg her.

Godteri sa du, hva med en søt spøkelsespinjata, et stort gresskar eller en skummel edderkopppinjata? Barna vil elske det! Vi har et stort utvalg av enkeltpakket godteri du kan fylle den med.

Kostymer for små og store vesener
Parykk eller hårbøyle? Sminke eller maske? Uansett hvor mye eller lite tid og innsats du vil legge ned i utkledningen, har vi det du trenger! For en enkel stil tar du på en heksenese og heksehatt, eller bare et hodeskalle-klistremerke på kinnet. Vil du gjøre det litt mer avansert kjører du på med et sminkesett for en grønn og glitrende heks, eller pynter ansiktet med "De Dødes dag"-klistremerker.

 

La latteren sitte løst idet skumle vesener kommer frem i mørket.

Knask eller knep!
Når vi skal gå knask eller knep er det viktig å huske på at det er mørkt ute, så bruk refleks og gjerne også noe tilbehør som lyser. Vi har lyslenker og halskjede med LED-lys, i tillegg til godteribøtte med lys i hanken. Perfekt for knask eller knep på mørk oktoberkveld. Se alle godteribøtter her.

Skal du servere godteri har vi et stort utvalg singelpakket godteri, både i butikk og på nett. Se alt godteri her.

Inkluder noen som gruer seg til Halloween
Halloween er en spennende og morsom feiring for mange barn, men husk på at det også finnes barn som gruer seg til Halloween. Pass på å inkludere barn som holdes utenfor, eller inviter med noen som ikke har noen å gå knask eller knep med. Sammen kan vi jobbe for at ingen gruer seg til Halloween fordi de ikke er invitert med på festen.

Husk at det også er viktig å respektere de som ikke ønsker besøk. Ikke ring på dører der det ikke er lys eller pyntet til Halloween.

 

HA EN SKREMMENDE GOD HALLOWEEN!