Halloween med familien

Halloween er en koselig høytid for familien. Sammen med barna kan man gjøre hyggelige aktiviteter sammen; lage pynt, skjære gresskar og ikke minst, kle seg ut!

Linn, digital markedskoordinator Nille, synes halloween er noe av det beste med høsten:  -Det er så mye gøy man kan finne på med barna, også lenge før 31. oktober. Hos oss er det å skjære gresskar en storfavoritt, men også klippe ut figurer, eller lage trolldeig. Spøkelser og små monstre med tannpirker-tenner er morsomt å lage. 

-For oss som nå har barn som vokser opp med halloween, så er det en veldig fin anledning for å gjøre noe hyggelig sammen med egne barn, men også i felleskap med andre. Vikitg at alle som vil skal få være med, poengterer Linn. 

Finn på noe gøy sammen med barna i oktober!

Edith, mor til Emma fant dette edderkoppkostymet på Nille, og det passet jo perfekt! -En morsom aktivitet før halloween kan jo være å lage en gjemmelek, tipser Linn om. -Gjem lørdagsgodtet i hagen og send de små ut, de elsker jo å kle seg ut, og da får man flere muligheter til det. 

En søt edderkopp på jakt etter lørdagsgodt i hagen. 

Skummelt gøy

Halloween kan feires på mange vis og man kan godt begynne tidlig med forberedelsene og gjøre det til en aktivitet for barna. Malin Nordby pyntet lekehuset sammen barna, til stor glede!

Mohaha. Her slipper du ikke inn uten det riktige passordet. Kostymer, dekor, sminke og tilbehør fra Nille.

 
Nille har alt du trenger til Halloween

- Jeg vil anbefale alle å ta seg en tur innom en Nillebutikk å gå på skattejakt, det er så mye gøy der! Linn har arrangert halloweenfest for barna i nærmiljøet i flere år på rad: - Alt til å dekke på, tilbehør til kaker, pynt, godteri, kostymer, sminke og masse mer finner du hos oss. Klikk her for å se alt til halloween.

 
Halloween - en spennende tid for barna med magi og fantasi. Dekor, kostymer og tilbehør fra Nille.

 

Oktober er måneden for fornøyde skjellett og glade hekser! Dekor, kostymer, godteri og tilbehør fra Nille.  

 
Del dine halloweenbilder med oss

- I år har vi en konkurranse på Instagram, last opp dine halloweenbilder på #nillehalloween og du er med i trekningen av et gavekort på kr 400,- Vinneren trekkes selvsagt den 31.oktober - så følg med! Linn har et annet tips: -Alle bildene du ser her, pluss masse annen inspirasjon til halloween finner du også på #nillehalloween, så det er bare å gå inn å ta en titt. 

Happy Halloween! 

 Store og små synes det er gøy å kle seg ut. Knask eller knep fra denne herlige gjengen? 

 

HALLOWEENSMINKE OG STYLING FOR VOKSNE  << FÅ TIPSENE HER >>