Slik skaper du den fineste Halloweenfesten!

Kveldene blir stadig mørkere, og 31. oktober er rett rundt hjørnet. Hva med å invitere til en liten sammenkomst og skape litt ekstra god stemning i denne mørke perioden? Gå for sort fløyel og elegante stakelys, eller velg den litt mer skumle varianten med heksegryte, hodeskaller og dekorelementer i oransje.

Det elegante bordet
Gå for en mørk base og legg til dekorelementer som gresskar, stilkblomster i små vaser, stakelys, et fint servise og tøyservietter som står i stil til duken.
Hva med en varm suppe til gjestene på denne kjølige kvelden? Gresskarsuppe passer perfekt på halloween menyen.

Halloween_Voksne_1.jpg
Bestselgerne Tokyo servise og bestikk i matt sort får du nå til 30%. Du finner de her. I tillegg er det også 2 for 1 på alle bordtekstiler. Se alle bordtekstiler her.

Lag en lun stemning
Hva er vel koseligere enn å tenne levende lys når høsten er på sitt mørkeste. Stakelys eller fine lykter – finn dine favoritter og skap en lun og hyggelig stemning. Kombiner ulike lysholdere i ulik høyde for et spennende uttrykk. Elegante festlys og stakelys med tvist er lekkert sammen. Se alle lys her

Halloween_Voksne_2.jpg
Alt av dekor til den skumle feiringen finner du her.

Sort_linje.jpg

Det skumle bordet
Heng opp lysslynger, pynt med lykter, og er du litt av den vågale typen har vi også hodeskaller med lysende øyne. La edderkoppene klatre i spindel oppover veggene, og dekorer bordet med alt fra godteri til heksebrygg. Server drinker i artige farger og ønsk dine venner velkommen til fest!

Halloween_Voksne_3.jpg
Halloween_Voksne_4.jpg

Bakeglede
Om du kjenner bakelysten komme, hva med å prøve noe nytt. I år har vi prøvd oss på spøkekake, edderkoppsnacks og her er det også helt klart something muffins going on. En velkomstdrink hører til for å sette venner i riktig stemning, her kan du få oppskrift til både de ultimate Halloweendrinkene heksebrygg og blodig alvor.

Skrift_HappyHalloween.jpg

Kostymetid
Blodig alvor eller litt mer avslappet til det hele, vi har stort utvalg i sminke og tilbehør. Her er det kun fantasien som setter grenser, så slå deg løs. Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig fin feiring! Alle våre kostymer og sminke finner du her.

Halloween_Voksne_5.jpg


#nillehalloween
For mer inspirasjon følg #nillehalloween på Instagram. Tagg gjerne dine egne Halloweenbilder. 

Skal du arrangere heksetreff eller spøkelsessamling for de små monstrene i familien? Her finner du tips, inspirasjon, oppskrifter og mye mer.

Se mer til Halloween her 

Sort_linje.jpg