Slik får du høststemning på hytta

Noe av det fineste med høsten er den tiden vi bruker på å kose oss litt ekstra. Den tiden og de øyeblikkene som gir påfyll. Hva skal til for å få den ekstra hyttekosen? Vi gir deg våre beste tips til høststemning på hytta.

Hyttevettregel nummer 1: Få det lunt og godt 

Noe av det første man bør skaffe seg til kjølige høstdager er gode lammeskinn. De kan brukes både innendørs og utendørs og de holder seg godt. I tillegg til lammeskinn er gode, store pledd og puter i høstens farger med på å myke opp. Det skaper stemning og gir deg ekstra komfort.

til_artikkel_hyttekos.jpg
Med lykter i naturmaterialer, levende lys, varme lammeskinn, pledd og puter får du en koselig uteplass på hytta. 
Nå: Alle pledd 50%, lykter og lysholdere 50% 

Hyttevettregel nummer 2: Levende lys og riktig belysning

Ikke alle har strøm på hytta og dermed er levende lys viktig å tenke på. Mange av våre kunder bruker våre lys på sine hytter, her må man prøve seg litt frem til man finner det som fungerer best på din hytte. Vi anbefaler å bruke rustikke lys i lykter. Rustikke lys tåler det best, siden det kan bli høy varme inne i lykten. Skal du velge stakelys, har vi fine svanemerkede stakelys i 100% stearin. Foretrekker du kubbelys har vi et stort utvalg, deriblandt norskproduserte lys fra Tyrilys. Alle lysene kommer i høstens trendfarger. 
Se mer om levende lys her >>

til_artikkel_levende_lys.jpg

Våre stakelys får du i høstens fineste farger og er på medlemstilbud med 10 for 89,90 Telys i klar kopp er vårt mestselgende lys. De har lang brennetid og disse får du også på medlemstilbud, 2 for 179,90 Vi har også et stort utvalg av kubbelys i mange ulike farger, slik at du kan finne noe som passer inn hos deg.
Lys er et viktig element på hytta og hos oss finner du et stort utvalg av lykter og lysholdere, nå 50% 
Rustikke lys egner seg best til lykter. Telys i klar kopp brenner pent og lenge og er vårt bestselgende lys, derfor får du som medlem 2 for 179,90 på 50 pk med telys i klar kopp.   

til_artikkel_lykter_hyttekos.jpg

Lamper som dekorelement
Når det kommer til belysing er det lurt å tenke på praktisk belysning og stemningsskapende belysning. Vi har et utvalg av dekorlamper med ulike lampeføtter og lamepeskjermer i ulike teksturer. Her kan du finne noe som passer til din stil på hytta. Les mer om belysning >>

lampe_dekor_hytte.jpg
Belysning, bilder og dekorelementer er med på skape den gode, lune stemningen på hytta.


Hyttevettregel nummer 3: Uten mat og drikke…

For å kose seg på hytta kommer man ikke utenom noe godt å drikke og spise. Om høsten smaker en varm sjokolade, en god suppe eller gryte ekstra godt. Eller hva med kanelsnurrer på pinner? 

Her får du oppskrift på kanelsnurrer på pinne og gresskarsuppe:

til_artikkel_gresskarsuppe.jpg

Oppskrift på gresskarsuppe >>

til_artikkel_pinnebrod.jpg
Oppskrift på kanelsnurr på pinne >>


Del gjerne dine fine høstøyeblikk med oss på Instagram med #nillenorge