Slik skaper du fine øyeblikk ute

Det er noe helt spesielt med å være ute om vinteren og det vet vi nordmenn å sette pris på! Fine minnerike øyeblikk som deles rundt bålet gir ekstra påfyll i hverdagen. Her får du våre beste tips til å få en ekstra hyggelig stemning ute, enten du er på hytta eller hjemme.

bålkos.jpg
De fine øyeblikkene ute: Bruk de fine vinterdagene på å være ute i frisk luft og masse dagslys. Produkttips: Vi har fine emaljekopper som er praktiske å bruke ute. De er romslige, tåler en støyt og er ikke uten grunn en favoritt hos store og små friluftsglade.


Noen ganger skal det ikke så mye til. Har du god varm drikke på termosen og et bål er mye gjort. Noen ganger vil man gjøre litt ekstra og for å holde godt på varmen er det lite som slår å sitte på et naturskinn, sette frem lykter og ta frem varme pledd til å ha over seg.  

Naturlige og ekte skinn

Vi har et utvalg av naturskinn og lammeskinn med ulike kvaliteter. Det spenner seg fra våre bestselgende lammeskinn i grått, hvitt og beige til spælsau fra Færøyene, reinskinn og villsau fra Norge. Et naturskinn kan ha flere nyttige bruksområder. I tillegg til å ha det inne hjemme eller på hytta kan du ta det med deg på tur.

De vanlige lammeskinnene er lettere å pakke med seg, mens de store skinnene er fine å bre utover til mange rundt bålet, perfekt til å isolere i bunn av hengekøya og er store nok til at flere kan sitte på de om man tar de med på tur. Les mer om våre naturskinn og hvordan du best tar vare på dine skinn. 

 

naturskinn.jpgUtvalg av naturskinn: Naturskinn har naturlige variasjoner av farger og sjatteringer. Vi har flere varianter å velge mellom, se hvilket utvalg de har hos din lokale Nillebutikk. 

Fine og gode pledd for enhver smak
Vi har pledd i 100% ull, populære sherpapledd og enkle, lette fleecepledd i mange farger. I tillegg finner du alltid et stort utvalg med pledd i ulike tekstiler og farger som varierer til de ulike sesongene og etter hva som i trendbildet.

pledd.jpgEt rikt utvalg av pledd: Hos oss finner du pledd i materialer og mønstre som helt sikkert kan passe hjemme hos deg eller på hytta. 

Lys og lykter
Hvis man skal være rett utenfor hytta eller huset så er det enkelt å ta med seg lykter ut. Vi anbefaler alltid å bruke våre rustikke lys i utelykter, da de tåler de høye tempraturene det kan bli inne i lykten.

Planlegger man en hel dag ute, for eksempel en dag på skøyteisen og man har mulighet til å ta med litt ekstra i bilen, kan lykter være noe av det man tar med. Tenk så koselig når det mørkner!

lykter.jpg
Stemning med lys og lykter: Lykter med hank gjør det enkelt å flytte dem rundt, bære dem med seg ut eller inn. 


sittelapp_ull.jpg
God tur! Sittelapp i ull er supert å ha med seg på tur, og kjekt å ha på hytta.


Oppskrift på kanelsnurr på pinne >>Del gjerne dine fine vinterøyeblikk med oss på Instagram. @nillenorge #nillenorge