Slik skaper du fine øyeblikk ute

Det er noe helt spesielt med å være ute om vinteren og det vet vi nordmenn å sette pris på! Fine minnerike øyeblikk som deles rundt bålet gir ekstra påfyll i hverdagen. Her får du våre beste tips til å få en ekstra hyggelig stemning ute, enten du er på hytta eller hjemme.

Noen ganger skal det ikke så mye til. Har du god varm drikke på termosen og et bål er mye gjort. Noen ganger vil man gjøre litt ekstra og for å holde godt på varmen er det lite som slår å sitte på et naturskinn, sette frem lykter og ta frem varme pledd til å ha over seg.  

Hvis du vil gjøre noe ekstra hyggelig, lager du klart en deig til kanelsnurrer på pinne og tar med på tur - en luksusversjon av pinnebrød. Oppskrift finner du her. 

Hygge rundt bålpanna_Nille.jpg
De fine øyeblikkene ute: Bruk de fine vinterdagene på å være ute i frisk luft og nyt en god dose dagslys. 


Naturlige og ekte skinn

Vi har et utvalg av naturskinn og lammeskinn med ulike kvaliteter. Det spenner seg fra våre bestselgende lammeskinn i grått, hvitt og beige til spælsau fra Færøyene, reinskinn og villsau fra Norge. Et naturskinn kan ha flere nyttige bruksområder. I tillegg til å ha det inne hjemme eller på hytta kan du ta det med deg på tur.

De vanlige lammeskinnene er lettere å pakke med seg, mens de store skinnene er fine å bre utover til mange rundt bålet, perfekt til å isolere i bunn av hengekøya og er store nok til at flere kan sitte på de om man tar de med på tur.

Les mer om våre naturskinn og hvordan du best tar vare på dine skinn her.

naturskinn.jpgUtvalg av naturskinn: Naturskinn har naturlige variasjoner av farger og sjatteringer. Vi har flere varianter å velge mellom, se utvalget her

Fine og gode pledd for enhver smak
Vi har et stort utvalg pledd i forskjellige farger og kvaliteter. Går du for 100% ull eller merinoull, populære sherpapledd eller teddypledd? Eller sverger du til de enkle og lette fleecepleddene? Se alle våre flotte pledd her

pledd.jpgEt rikt utvalg av pledd: Hos oss finner du pledd i materialer og mønstre som helt sikkert kan passe hjemme hos deg eller på hytta. 

Lys og lykter
Hvis man skal være rett utenfor hytta eller huset så er det enkelt og koselig å ta med seg lykter ut. Vi anbefaler alltid å bruke våre rustikke lys i utelykter, da de tåler de høye tempraturene det kan bli inne i lykten. 

Planlegger du en hel dag ute, ikke skal gå så langt og har mulighet til å ta med litt ekstra i bilen? Da er det skikkelig kos å ta med en lykt eller to. Tenk så koselig det blir når det mørkner!

lykter.jpg
Stemning med lys og lykter: Lykter med hank gjør det enkelt å flytte dem rundt, bære dem med seg ut eller inn. 


sittelapp_ull.jpg
God tur! Sittelapp i ull er supert å ha med seg på tur, og kjekt å ha på hytta.


Del gjerne dine fine vinterøyeblikk med oss på Instagram. @nillenorge #nillenorge