Slik skaper du fine øyeblikk ute

Mange tenker nok automatisk på innekos når det gjelder vinter, men hva med å nyte den fine vinteren og den kalde og friske luften? Det er noe helt spesielt å være ute om vinteren, fine minnerike øyeblikk som deles rundt bålet gir ekstra påfyll i hverdagen. Så gå ut og skap litt vintermagi med de du er glad i.Noen ganger skal det ikke så mye til. Har du god varm drikke på termosen og et bål er mye gjort. Noen ganger vil man gjøre litt ekstra og for å holde godt på varmen er det lite som slår å sitte på et naturskinn, sette frem lykter og ta frem varme pledd til å ha over seg. En perfekt stund til å bare nyte naturen, kose seg med venner eller en god bok.

Ut i skogen
Skal du ut i skogen og vil gjøre noe ekstra hyggelig, lag en deig med kanelsnurrer før du går hjemmefra så kan du enkelt feste de på pinne og steke de over bålet. En nydelig dessertvariant av pinnebrød. Du finner oppskriften her. Vi har også oppskrift på nydelige pizzasnurrer på pinne, perfekt for hele familien!

Holde varmen
Naturlige og ekte skinn Skinn er den perfekte turkamerat og en absolutt favoritt under vinteren, enten det er ute eller inne. Våre lammeskinn er enkle å pakke med seg på tur, mens de litt større naturskinnene er perfekte rundt bålet til flere eller som isolasjon nederst i hengekøya for de som ønsker en natt under vinterhimmelen.

Varme pledd i ulike kvaliteter Vi har et stort utvalg pledd i forskjellige farger og kvaliteter. Går du for 100% ull eller merinoull, populære sherpapledd eller teddypledd? Eller sverger du til de enkle og lette fleecepleddene? Det er alltid fint med noen ekstra pledd og våre ullpledd passer godt til utebruk. Skal du lengre av sted er fleecepledd enkel og ta med seg og varmer godt. Alltid fint å ha noen ekstra liggende for gjester rundt bålpannen.

Brettspill for hele familien
Om temperaturen tillater det så kanskje det er rom for litt spill. Enten om det er en sjakk-date med kjæresten, ludo med barna eller yatzy med hele familien – vi har mange fine spill som kan glede mange i mange timer og skape fine øyeblikk for store og små!