Vårens stiler

Moderne nostalgi og Karusell er vårens stiler hos Nille i 2024. Går du for den vintage-inspirerte, frodige men også rolige stilen eller den litt mer eksperimentelle, fargerike og lekne stilen? Les mer om trendene her og se våre favoritter fra årets vårkolleksjon.

Moderne nostalgiInteriørstilen moderne nostalgi er som navnet tilsier en stil som bringer en modernitet til det nostalgiske og vintage-inspirerte. Stilen preges av nøytrale toner, ton i ton, produktene er noe uperfekte men med en raffinert råhet. Moderne nostalgi er avslappende, rolig og med nøkkelprodukter som tar oss tilbake i tid på en moderne og klassisk måte. Skulpturelle elementer setter prikken over i’en, materialer i lyse farger møter svart og mørk brun i en herlig kombinasjon og runde, organiske former skaper en myk og avslappende atmosfære.


Under finner du de objektene som er våre absolutte favoritter i stilen. Skal du bare gå til innkjøp av et eller to nye produkter denne våren så er noen av disse vår absolutte anbefaling.

KarusellDen lekne interiørstilen Karusell er litt mer eksperimentell og fargerik, men har samtidig et rent uttrykk. Strømlinjefomet og friksjonsfri design preger produktene – more is more med friske pasteller i lilla, blått, rosa og gult. Organiske mønstre kombinert med grafiske mønstre definerer stilen. Herlige pastellfarger, trendy ruter og deilige blomstertrykk gir deg definitivt en følelse av våren som kommer.La deg inspirere til noen fine fargeklatter i ditt eget hjem med våre absolutte favoritter i denne herlige og morsomme stilen. Disse finner du under.