Førjulstiden

Julen er en magisk tid for både store og små, og for mange er det førjulstiden som er den beste. Nå kan vi begynne å glede oss, kose oss med forberedelser og planlegging, pynte huset og lyse opp de mørke kveldene med stjerner i vinduet, levende lys og adventsstaker.

Stemningsfullt med belysning

Når førjulstiden og advent kommer er det hyggelig å lyse opp mørketiden. Julestjerner og adventsstaker i vinduene, granbar rundt inngangsdøren og lysslynger i trærne eller på balkongen - det er liten tvil om at det gir en umiddelbar julestemning når hus og hjem lyses opp med stemningsfull belysning.

Har du en liten balkong kan du surre lysslynger rundt rekkverket, eller rundt et lite tre i en potte – eller hva med vårt lille juletre med LED-lys? Bor du i hus er det jo bare fantasien som setter grenser for hvor mye eller lite du ønsker å pynte opp! Inngangsparti, trær og busker, langs rekkverk eller ramme inn døra eller inngangspartiet. Vi har et stort utvalg lysslynger, helt opp til 45 meter, både med og uten farge.

Finn din julestemning


Adventstiden er tid for forventning og spenning. Tid for å glede seg og samles, og gjøre hyggelige juleforberedelser sammen. Hva får deg i julestemning? Er det å bake pepperkaker eller lage fløtekarameller mens julemusikken spiller i bakgrunnen? Eller er det å slappe av i sofaen under pleddet, og se en film med en kopp te?

I våre dager kan førjulstiden for mange fort dreie seg om å handle inn julegaver, ingredienser og oppskrifter til julebaking, pynte og vaske til jul, og hvor lenge var det den ribba skulle steke igjen? Uansett om du synes førjulstiden er et stressende kjør eller en helt vidunderlig magisk tid - vi har masse tips og inspirasjon til deg!

Planlegg i god tid, skru ned forventningene og senk skuldrene, tenn lys og sett på julemusikk - og finn julestemningen på din måte. Bruk tiden til å gjøre ting du synes er hyggelige, og nyt førjulstiden!

Finn julestemningen her