Gavetips til jul

Er du på jakt etter gavetips til jul? Hos oss finner du fine gaver til både venner, familie og andre som skal få en oppmerksomhet fra deg til jul. Lekre puter, deilige pledd, velduftende lys, velværeprodukter, godteri, leker, fine vaser eller nye krus - valgmulighetene er mange!

Gavetips til henne

En liten ting til en som har alt? Noe godt å spise eller drikke, en god håndkrem eller et herlig duftlys, er noe de aller fleste setter pris på! Vi har deilige velværeprodukter med økologiske ingredienser og veganske formuleringer. En håndsåpe med en ren og god duft gir en liten følelse av spa når du vasker hendene. Fine å se på er det også! Eller hva med et fint krus pakket sammen med god kaffe og sjokoladetrøfler? Vi har både cellofanposer og nydelige velur- og silkebånd til innpakningen.

Gavetips til henne

Gavetips til han

Vanskelig å finne gave til svigersønnen eller en ekstragave til mannen? Vi har deilige sitteunderlag i ull, perfekt for den turglade eller til afterski etter en deilig skitur. Eller er han heller en type som er glad i å kokkellere? Vi har olivenoljer av beste kvalitet, produsert for oss i Italia. Eller hva med en lekker salt- og pepperkvern eller fine bokser med krydder. Eller er han en godtemums? God sjokolade slår aldri feil!

Gavetips til han

Gavetips til de minste

Visste du at vi har et stort utvalg av leker? Vi har fine sett med LEGO, til barn i forskjellig aldersgrupper, perler og hobbysett til den kreative, og flere lekesett i tre. Eller er det Squishmallows og Gabbys Dollhouse det går i hos dere? Vi har leker for de aller fleste.

Gavetips til de minste

Finn julestemningen her