Julens 3 stiler

Enten du skal starte nye tradisjoner eller holde på de gamle så håper vi du skaper en eventyrlig jul med magiske juleøyeblikk for deg og dine. Her kan du bli bedre kjent med våre 3 herlige julestiler.

Moderne jul.jpg

Nordisk & naturlig

 

Den moderne julen henter sin inspirasjon fra vår nordiske natur og tradisjoner. Her er det rene former, dype farger og innslag av naturmaterialer.

Dekortrær i papir kombinert med pynteputer i velur, myke saueskinn og adventsstake i keramikk er essensielt i denne nordiske stilen.

Formene er rene, men fine dekorelementer gir en lun julestemning. Fargene strekker seg fra rust og svart til nougat og offwhite, via dyp skogsgrønn. Skap din egen julestil med diskret dekor, avslappende farger og stilsikre adventsstaker og dekortrær. Perfekt for en lun og stemningsfull førjulstid. Mange av produktene kan også leve videre utenfor julesesongen, spesielt på hytta.

Tradisjonell jul.jpg

Nostalgisk & koseligPynt huset med nisser, julens pynteputer, røde lys og granbar. Den tradisjonelle julen bygger på norske tradisjoner. Det røde, grønne og hvite er spiller hovedrollen, og et innslag av brunt gir en fin harmoni. Kranser, kongler og granbar er et must, og ikke minst koselige nisser. I år har vi designet egne nisser; Nillemor og Nillefar, som vi håper vil spre juleglede i mange hjem rundt omkring i landet.

Julerødt, nisser, kongler, granbar, pepperkakehus og englekor – alt det man forbinder med den tradisjonelle, nostalgiske og koselige julen finner du hos oss.

Amerikansk jul.jpg

Elegant & glamorøs

Som tatt ut av en amerikansk julefilm; herlig overdådig og glamorøs! Den amerikanske julen er et eventyr i seg selv.

Her skal det bugne av store sløyfer og glitterkuler, blomster, velur og tente lys. Fargene er dype og fyldige, og strekker seg fra nydelig burgunder, via flaskegrønn og videre til gull og hvitt.

Luksøriøse velurputer med broderier, kombinert med hus som blinker, snøkuler og staselige julekonger, setter prikken over i'en i den amerikanske julestua.

Finn julestemningen her