Slik pynter du til en nyttårsfest som glitrer!

Nyttårsaften nærmer seg og det er tid for årets siste middagsselskap. Et lekkert pyntet bord skaper ekstra god stemning. Går du for en lys og lett borddekking eller en mer leken stil med mørk base, gull og glitter?

Gull og sort
Middagen er en stor del av nyttårsfeiringen. Dekk på med fint servise, gullbestikk, glitter og stas, og tenn levende lys. Stakelys og fine små lyslenker skaper en lun og hyggelig stemning. Ta deg god tid på kjøkkenet og tryll frem de lekreste retter og nyt! En svart duk som base får det hvite og gullet til å poppe. Sort og hvitt som base er tidløst og elegant, gullelementer gjør det festklart og elegant.

Festklar
Pynt med partybonbons og partyhatter. Slå til med en liten selskapslek, skyt opp konfettipoppers og del ut sjokolademedaljer. Server noe kaldt å drikke og dekorer desserten med gullpærer. Her er det kun fantasien som setter grenser. Få oppskrift på en deilig sjokolademousse med gullpærer her.

Ungdommelig og røff eleganse
Ønsker du å snu om på det med en lys base og mørkt servise er det ingen grunn til bekymring. Et mer ungdommelig og røft uttrykk får du med kombinasjonen av glitrende bordbrikker, Osaka servise, kule sorte twistlys og morsomme festartikler.

Gull og hvitt
Ren eleganse i hvitt og gull. Det er umulig å gjøre feil med en så lekker kombinasjon. Et lent og nydelig nyttårsbord med innslag av grønt og glitter for det lille ekstra. Pynt kuverter med gavepynt og julekuler, gjennomsiktige lysestaker tar opp glassene og brikkene i gull forsterker tidløse Rila servise.


Elegant med papp og papir

Ønsker du en stilig fest men har ikke nok servise til alle gjestene kan du bruke papptallerkener i gull kombinert med glass og bestikk i gull. Lys i gull og en sort duk gir skikkelig nyttårsstemning. Kanskje skal gjesten få hvert sin festartikkel på sin plass som de kan pynte seg med?