Tips til julestrømpa

Å henge opp julestrømper er en tradisjon for mange. Men hva fylles de med, hvor henges de opp og når skal dette skje?

Mange henger nok julestrømpen på utsiden av soveromsdøren eller på peisen. Men hvem er det som fyller den? Nissen har jo altfor mye å gjøre denne dagen! Mon tro om det enten er alver, nissens små hjelpere eller kanskje rampenissen?

Se alle våre julestrømper her

 

 

Julestrømpens innhold

Her er det bare fantasien som setter grenser! Mange julestrømper inneholder nok en liten gave som kan aktivisere barna på julaften formiddag. Det kan være et julehefte, en aktivitetsbok, en liten LEGO-pakke, morsomme hobbysett eller et spill dere kan spille sammen. Når barna blir litt større er det fint med litt praktiske ting som f.eks. varme sokker eller kanskje en ny julepysj? Et veldig fint alternativ er en gave til et veldedig formål.

Årets julestrømpe

Er det noe du trenger til årets julestrømpe så har vi masse fint du kan fylle den med. Aktivitetsbøker, små leker, godteri og tegnesaker. Trenger du selve julestrømpa så har vi mange du kan velge blant. Hos oss finner du strømper til hele familien!

Mange forbinder nok også julestrømpens innhold med litt søtt! Her kan man få favorittgodteriet, pepperkaker og en klementin eller to. Julestrømpen kan også brukes som kalender, hvor nissen kommer hver natt og legger igjen en liten pakke eller godteri fra 1–24 desember.