Hjemmelaget is

Is og sommer går hånd i hånd, og er både enkelt og gøy å lage selv! Med våre isformer i silikon lager du is på et blunk! Fyll med fruktjuice eller smoothie, eller hva med å prøve en yoghurtis? Her er det bare fantasien som setter grenser, hva blir sommerens favoritt hos dere?

Verdens enkleste sommeris

1,5 dl kaldpresset eplejuice
Bær

Kutt opp jordbær i mindre biter, eller bruk hele blåbær eller bringebær. Fyll opp eplejuice (eller appelsinjuice, kokosvann eller ferdig utblandet saft) til litt under “max”. Ha i bær og sett på lokket. Legg i fryseren, isen er klar etter ca. 3 timer, tiden avhenger av fryseren din.

Sommersøt mango

1 dl kaldpresset appelsinjuice
1/2 mango

Ha appelsinjuice og mango i en blender og kjør til en jevn puré (eller bruk stavmikseren). Fyll i formene og ha gjerne i noen biter av mango eller hva med noen bringebær? Sett på lokket og legg i fryseren. Isen er klar etter ca. 3 timer, tiden avhenger av fryseren din.

Kremet yoghurtis

0,75 dl yoghurt naturell (eller med smak)
1/2 banan
10 bringebær (eller andre bær)

Ha alt i en blender og kjør til en jevn puré (eller bruk stavmikseren). Fyll i formene, sett på lokket og legg i fryseren. Isen er klar etter ca. 3 timer, tiden avhenger av fryseren din.

OBS! Oppskirftene er laget til pop-up isformene, som rommer ca. 1,5 dl totalt på 3 former. Ispinne-formen rommer ca. 1 dl totalt, så da blir det litt til overs (som kokken kan kose seg med).

Vi har også superfine iskule-former, perfekt til sommerens forfriskende drikke! Frys ned vann med fruktbiter, limeskiver eller urter som mynte og sitronmelisse, så kan du servere forfriskende vann med smak i sommer.

hjemmelaget is i form_Nille.jpg