Pizzapinnebrød
Rustikke og gode pizzapinnebrød til bålkosen. Dette er gøy for ungene! Spikke pinner og tre på pinnebrøddeigen selv.
Pinnebrøddeig:
5 dl sammalt hvetemel, finmalt
2 ts bakepulver
2 ss sukker
0.5 ts salt
100 gram smør eller margarin
1.5 dl vann
Pizzasaus:
valgfri tomatsaus
pizzakrydder
strimlet ost
Fremgangsmåte:
Bland sammen mel, bakepulver, sukker og salt i en bolle. Tilsett smeltet smør og vann. Rør sammen til du har en jevn deig.
Del deigen opp i passe størrelser som du kjevler ut til rektangler i passe høyde. Legg på pizzasaus, ost og pizzakrydder og brett eller rull pinnebrødet sammen så fyllet ligger inni.
Legg de fylte pinnebrødene i en matboks som du kan oppbevare i kjøleskapet til de skal brukes.
Snurr pizzapinnebrødene rundt en pinne og grill pizzasnurren over bålet.