Smarte tips til sunne mellommåltider

Snack & Go er en supersmart nyhet hos Nille! Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan fylle oppi de fine plastbegerne med lokk! Her får du noen starttips fra oss.

Snack & Go kommer i tre nydelige farger; turkis, rosa og grå. Begerne er i hardplast og har lokk som er tett på toppen. Dessuten følger det med en skje som festes i båndet rundt begeret.

Å ta med seg et måltid i plastbeger er kjappere, billigere og mer miljøvennlig enn å kjøpe ferdigmat. Her er noen tips til enkle og smakfulle mellommåltider, så du holder humøret oppe og slipper krisesulten som ofte hilser på noen timer etter lunsj!

Yoghurt med bær og granola

Fyll begeret med din favorittyoghurt, putt oppi deilige bær. De kan gjerne være litt frosne, så de holder yoghurten kald.

I lokket fyller du på med smakfull granola, frokostblanding, havregryn og nøtter eller en annen topping du liker som metter godt. Tips: Denne granolaen til Berit Nordstrand har vi selv testet og kan varmt anbefale!

Fruktsalat med kesam

Fyll begeret med friske frukter og bær. Putt oppi dine favoritter. Strø gjerne litt nøtter over hvis du liker det.

I lokket fyller du på yoghurt eller kesam.

Grønnsaker og dip

Kutt opp grønnsaker i staver og fyll i begeret. Gulrot, kålrot, agurk, stangselleri og mye annet passer i. Du kan også lage en liten salat i begeret med tomater, paprika og råkost, for eksempel.

Lag en deilig og rask dip som du kan ha i lokket. Både hummus, pesto og kesam passer fint til. På frukt.no finner du smarte tips.

Chiagrøt med frukt- og nøttemix

Fyll begeret med deilig chiagrøt. Denne kan du gjerne lage kvelden i forveien og la stå over natten i kjøleskapet for å tykne.

Bland tørket frukt, bær og nøtter i lokket.

Selvsagt er det ikke bare voksne som får lov til å kose seg med Snack & Go - det passer også like perfekt til barnas skolemat! Knekkebrødstaver med yoghurtdip, tortillachips med guacamole, middagsrester med ketchup i lokket, salte kjeks med smøreost og mye, mye annet!