Nyheter til skolestart

Med et nytt skoleår som står for tur skal sekker fylles med mer enn bare skolesaker – de skal fylles med glede, spenning og store forventninger. Her er noen praktiske ting å tenke på før skolestart:

Hva trenger den nye eleven til skolestart?
Noen ting er fint å ha kjøpt inn før første skoledag som kan ligge klart i sekken.  
Et pennal, viskelær, blyantspisser, blyanter og linjal er fint å starte med.

Hjemme kan man i tillegg ha noen notatbøker, tegneblokker og ekstra tegnesaker.

Er det et nytt skoleår så er det lurt å se igjennom det de har fra før om noe trengs å byttes ut eller mangler i pennalet.

Til bøkene de får utdelt på skolen anbefaler vi å bruke et tekstilbokbind til å beskytte bøkene. Nytt i år er boksokk i en ny og større størrelse til arbeidsbøker.

skolestart-22.jpg
Alt til skolestart: Hvem har sagt at innholdet i pennalet trenger å være kjedelig? Vi har så mange morsomme og søte ting - perfekt til skolestart! Se mer til skolestart her.

TIPS!  Det kan være greit å ha litt ekstra utstyr hjemme. Viskelær, blyanter og en ekstra blyantspisser i tilfelle det blir borte på skolen.

skolestart-3.jpg
BESKYTTER: Farvel bokpapir! Boksokk eller tekstilbokbind er en enkel og genial måte å beskytte bøkene på. Vi har og egne merkelapper til tekstilbokbind og disse fine klistrebokstavene som kan være fine å merke bøkene med. Se de her.

Uten mat og drikke….

Matbokser og drikkeflasker er noe som er fint å holde orden på når barna går på skolen.

Det kan være smart å ha litt forskjellige typer matbokser til ulik bruk – noen har mange rom som kan være fint når det skal fylles med ulike ting som frukt, grønnsaker og annet som ikke er vanlig brødmat, eller til turmat.

Det er praktisk å ha flere å velge mellom slik at du alltid har noen tilgjengelig når noen er til vask. Samme gjelder drikkeflasker, ha noen varianter som kan veksles på. Vi har flere typer å velge mellom - termoflasker og andre flasker med ulike åpne/lukke-funksjoner i ulike størrelser.

VIL DU HA MATPAKKETIPS TIL SKOLESTART? LES HER 

skolestart-7.jpg
NYHET HOS NILLE: Sistema er en kvalitetsleverandør av drikkeflasker og matbokser og har mange smarte finesser – flere rom og lag til ulik type lunsj – bør ses! Finn ut mer

skolestart-23.jpg
Matbokser og drikkeflasker: Vi har solide termoflasker i stål som holder drikken både kald eller varm. De er laget av rustfritt stål i høy kvalitet og er frie for BPA. Doble innervegger for maksimal isolering. Finnes i flere farger og størrelser- se her.

skolestart-2.jpgskolestart-1.jpg
Skolestart for plysj-elskere! Her går det i rosa og lilla toner, med mange søte notatbøker, viskelær, penner, pennal, boksokker og mye mer. Se mer her.

skolestart-5.jpgskolestart-4.jpgSkolestart for gamere! I denne serien finner du alt av skolesaker for gameren i huset – gympose, pennaler, matboks, viskelær, blyanter og mye mer, se mer her.

Bursdagsbonanza!
Noe som følger med å begynne på skolen er mengden bursdager! Alle skal feires og en veldig populær gave å gi – og å få er LEGO! Vi vet at våre kunder kjøper inn et lite lager med LEGO slik at de har gaver klart til kommende bursdager – smart eller hva? Gå til LEGO 

skolestart-6.jpg

Lykke til med skolestart! 😍


Alt til skolestart
Alt til studiestart
Kjøkkennyheter