Klar, ferdig, påskeeggjakt!

Jakten på påskeegg handler om så mye mer enn bare å finne egg. Det handler om å skape minner for store og små som varer livet ut.
Tenk deg å se ansiktene til barna lyse opp når de finner skjulte egg rundt omkring i huset, på hytta eller ute.
Det er tid for påskeeggjakt, og vi er alle på ett oppdrag - et søtt og deilig oppdrag!

Det finnes mange måter å ha en påskeeggjakt på, og alle har litt forskjellige tradisjoner og minner om dette. Under har vi samlet en rekke tips og idéer til hvordan den ultimate påskeeggjakten!

Du finner selvfølgelig alt du trenger til jakten hos oss. Vi har dekorasjonsegg som kan gjemmes rundt omkring, og alt fra små til gigantiske påskeegg som du kan fylle med godteri, sjokolade, leker og hobbysett.

Tips:


 • Ledetråder med gåter:

  Skriv en serie med gåter som leder barna fra ett egg til det neste. For eksempel: "Hva er brunt og kan hoppe? Svaret: En kanin! Da kan neste egg være gjemt nær en kaninfigur eller et sted hvor kaniner ofte pleier å hoppe rundt.

 • Fotospørsmål:

  Ta bilder av ulike steder i hytta eller hjemmet, og skriv ut bildene i små størrelser. Legg hvert bilde i et påskeegg, og la barna matche bildene med de faktiske stedene for å finne neste ledetråd.
 • Spor i snøen eller sanden:

  Du kan lage sporbilder ved å tegne figurer eller bokstaver i snøen eller sanden. Barna kan følge sporene for å finne påskeeggene.

 • Kodelås:

  Fest et påskeegg med en kodelås på det. La barna løse en serie gåter eller oppgaver for å få koden til å låse opp egget.

 • Puslespilljakt:

  Del et puslespill i biter og gjem bitene i ulike påskeegg. Barna må finne alle bitene og sette sammen puslespillet for å vinne hovedegget.
 • Oppgave inni eggene:

  Skriv morsomme oppgaver eller spørsmål på en lapp i påskeeggene. For eksempel kan du spørre om favorittleker eller favorittfarger før de får ledetråden til neste egg. Svaret er også en ledetråd til hvor neste egg ligger. 
 • Tegn ett skattekart
  Skattekartet leder til ulike steder i hytta eller hjemme, som kan innholde oppgaver eller bare gleden ved å finne egg.

Med disse oppgavene blir påskeeggjakten enda mer spennende og utfordrende for barna, samtidig som de skaper morsomme minner for hele familien!God jakt 🐣