Slik får du påskestemning på 1-2-3

Med enkle grep lager du en fin og hyggelig påske hjemme eller på hytta! De gode stundene man får sammen i påsken er verdt å ta vare på. Gjør påsken ekstra minnerik med lange frokoster, tradisjonsrike påskemåltider og morsomme påskeaktiviteter med familien. Her har vi samlet tips, oppskrifter, aktiviteter og ting dere kan finne på sammen i påskenferien. Se inspirasjon til å nyte påsken små og store øyeblikk på best mulig måte!

Frokost med familien

En koselig påskefrokost er en hyggelig del av påskefeiringen. Server nybakte rundstykker, egg og pålegg som du vet familien din er glad i. En god påskekaffe, en frisk te og påskegul appelsinjuice er drikke som hører påsken til. Eller ta den helt ut og overrask barna med påskekakao til frokost!

 

For en enkel påskefrokost kan du dekke på med bordbrikker i gultoner, påskeservietter og fylle en dekorativ vase med gåsunger. Gåsungene kan pyntes opp med egg i duse pasteller eller med selvmalte påskeegg som barna har laget.

Se vår oppskrift på eltefrie, langtidshevede rundstykker her. Perfekt å røre sammen på kvelden, så gjenstår det bare å steke de på morgnen. 

Utekos i påsken

Påsken er ideell for å komme seg ut og nyte frisk vårluft. Har du barn kan dere finne på gøyale og koselige aktiviteter. Kanskje blir det skiturer i påskesol med appelsinpauser, tid til å nyte en god bok i solveggen, spillkveld foran peisen, påskeeggjakt eller det årlige skirennet – påsken er full av herlige tradisjoner!

Å tenne opp i bålpanna og grille pølser eller marshmellows er ofte en populær aktivitet. Eller hva med å prøve noe nytt - grille pizzapinnebrød eller kanelsnurr på pinne? Vi kan garantere at dette blir populært hos de minste!

Eggjakt og aktiviteter med barna

I påsken har vi flere tradisjoner som er viktige for oss, og en av de som barna spesielt har store forventninger til er påskeeggjakten. Hvordan gjemmer dere påskeeggene i deres familie? Ute eller inne? Lager dere «skattekart» eller er det bare førstemann til mølla?Hobby- og kreative aktiviteter er også noe mange koser seg med i påsken. Male på egg er blitt en fast tradisjon for mange, eller hva med å benytte seg av våre hobbysett? Her får du hvite keramikkfigurer og maling, og så er det bare å sette kreativiteten i sving!

Spill og kveldskos

I påsken er det ekstra koselig å benytte kveldene til noe hyggelig – hva med å fyre i peisen, tenne lys og slå seg til ro med en god krimbok eller yndlingsmagasinet. Eller hva med spillkveld? Brettspill, yatzy og kortstokk kan by på mye moro, enten det er familien eller venner du er sammen med. Vi har nylig lansert vår nye, egendesignede spillserie, med klassiske spillfavoritter i en morderne og lekker drakt, les mer og se produktene her.