Slik får du påskestemning på 1-2-3

Med enkle grep lager du en fin og hyggelig påske hjemme eller på hytta! De gode stundene man får sammen i påsken er verdt å ta vare på. Gjør påsken ekstra minnerik med lange frokoster, tradisjonsrike påskemåltider og morsomme påskeaktiviteter med familien. Her har vi samlet aktiviteter, oppskrifter og ting dere kan finne på sammen. Nyt påskens små og store øyeblikk!

Påskefrokost

En koselig påskefrokost er en hyggelig del av påskefeiringen. Server nybakte rundstykker, egg og pålegg som du vet familien din er glad i. For en enkel påskefrokost kan du dekke på med bordbrikker i gultoner, påskeservietter og fylle en dekorativ vase med gåsunger. Gåsungene kan pyntes opp med dekoregg eller med selvmalte påskeegg som barna har laget. Kanskje kan hver kuvert pyntes med et lite egg med en påskesjokolade inni?

Utekos i påsken

Påsken er ideell for å komme seg ut og nyte frisk vårluft og forhåpentligvis en varmende sol. Kanskje blir det skiturer i påskesol med appelsinpauser, tid til å nyte en god bok i solveggen, spillkveld foran peisen, påskeeggjakt med barna eller det årlige skirennet med vennegjengen – påsken er full av herlige tradisjoner!

Å tenne opp i bålpanna og grille pølser eller marshmellows er ofte en populær aktivitet. Eller hva med å prøve noe nytt - grille pizzapinnebrød eller kanelsnurr på pinne? Vi kan garantere at dette blir populært hos de minste!

Eggjakt og aktiviteter med barna

I påsken har vi flere tradisjoner som er viktige for oss, og en av de som barna spesielt har store forventninger til er påskeeggjakten. Hvordan gjemmer dere påskeeggene i deres familie? Ute eller inne? Lager dere «skattekart» eller er det bare førstemann til mølla?

Kvalitetstid for store og små med morsomme hobbysett og kreative aktiviteter. Male på egg er blitt en fast tradisjon for mange, og hos oss finner du fine sjablonger som gjør det litt enklere. Eller hva med å la barna lage påskepynt som kan nytes år etter år? Vi har mange hobbysett med hvite figurer hvor barna kan slippe seg og kreativiteten løs! Hva med å arrangere et påskeverksted med påskegodt og kreativitet?

Spill og kveldskos

I påsken er det ekstra koselig å benytte kveldene til noe hyggelig – hva med å fyre i peisen, tenne lys og slå seg til ro med en god krimbok eller yndlingsmagasinet. Eller hva med spillkveld? Brettspill, yatzy og kortstokk kan by på mye moro, enten det er familien eller venner du er sammen med.