Slik dekker du påskens fineste bord

Dekk et fint bord til påskens måltider! Påskefrokost og påskemiddag er koselige samlingsstunder, uansett om dere er mange eller få rundt bordet. Her får du tips til hvordan du dekker et påskepyntet bord, som egner seg like godt enten du tilbringer påskeferien hjemme, på hytta, på fjellet, ved sjøen eller i byen.

Enkel påskestemning

 

Liker du den tradisjonelle, gule påskepynten, eller vil du heller dekke et bord  med vårstemning og et lite innslag av påske? Uansett hva du liker er det enkelt å skape akkurat den stemningen og stilen du ønsker. Og vi har alt du trenger!

 

En nøytral base, med en hvit eller beige duk, er alltid et fint utgangspunkt. Gule brikker, gule lys og kanskje noen dekorative egg, gjør at man enkelt får påskestemning på bordet. Om du vil få inn den friske vårstemningen, har vi masse fint i vårlige pasteller. Både dekor og bordtekstiler i duse pastellfarger går sammen med det påskegule.

 

Vil du gi gjestene en full påskeopplevelse er det ingenting som setter stopper for det! Pynt bordet med påskekyllinger, påskeharer, påskeservietter og gule lys, og dekorer kopper og glass med gule silkebånd. Sløyfer er virkelig årets dekorelement!

Dekor

Gule tulipaner og gåsunger hører påsken til. Med våre stilkblomster kan du enkelt sette sammen en egen bukett som kan pryde bordet under hele påsken. Heng fine dekoregg i gåsunger så har du enkelt nydelig påske- og vårpynt. Egg kan også være fine å legge i hvert kuvert, enten det er dekoregg eller små egg med kanskje en liten påskemarsipan i? En hyggelig overraskelse til gjestene!

Ønsker du å lage den fineste påskekaken vi noen gang har sett? Vår kollega Ida har laget denne utrolig søte og nydelige vaniljekaken med creamcheese frosting. Dette er en supersøt påskekake som du kan imponere med! Oppskriften finner du her. Er dette litt for komplisert kan du lage en påske-rullekake med herlig sjokoladekrem, perfekt til alle påskens små og store øyeblikk! Pynt med dekorative spiselige egg av marsipan, sjokolade eller annet godt. Perfekt å ha om du får et påskebesøk. Oppskriften på den finner du her