Slik får du påskestemning på 1-2-3!

Med enkle grep kan du skape en lun og hyggelig påske hjemme eller på hytta. Her får du inspirasjon til hva du trenger for å kunne nyte påskens små og store øyeblikk på best mulig måte!

De hyggelige stundene man får sammen i påsken er verdt å ta vare på. Gjør påsken ekstra minnerik med lange frokoster, tradisjonsrike påskemåltider og finn på morsomme påskeaktiviteter med familien.

Frokost med familien

En koselig påskefrokost er en hyggelig del av påskefeiringen. Server nybakte rundstykker, egg og passende pålegg som du vet familien din er glad i. En god påskekaffe, en friske te og påskegul appelsinjuice er drikke som hører påsken til. Se vår nye kaffe-, te- og krydder-serie her

For en enkel påskefrokost kan du dekke på med bordbrikker i gultoner, påskeservietter og fylle en dekorativ vase med kvister. Kvistene kan pyntes opp med egg i duse pasteller eller med selvmalte påskeegg som barna har laget.  

frokost.jpg
Dekk på med påskeegg: Et dekorativt påskeegg med en overraskelse gjemt i egget er et spennende innslag på bordet. Alle bordetekstiler 2 for 1 - vi spanderer den billigste.

rustikke-rundstykker.jpgLite slår duften av nybakte rundstykker, oppskrift finner du her.
Se og våre lekre kjøkkennyheter -  ildfaste former i stentøy, kjøkkenhåndklær i 100% lin og mye mer.

bordekking.jpgBordtekstiler 2 for 1 - vi spanderer den billigste: Dekk på til påskens middagsmåltider med koselige påskedetaljer.  

Spill og kveldskos
I påsken er det ekstra koselig å benytte kveldene til noe hyggelig – hva med å fyre i peisen, tenne lys og slå seg til ro med en god krimbok eller yndlingsmagasinet, eller kanskje se på yndlingsserien på Netflix eller en spennende påskekrim på Nrk.

Noen kvelder vier man til brettspill, kortspill og yatzy. Det er klassiskere man ikke kommer utenom i påsken!

stue.jpg
Koselig med lys i lune farger og påskepynt i en fargepalett som harmonerer. Se dine medlemstilbud på lys her

påskehøne.jpg
En gullhøne er aldri feil å ha! Den får garantert frem flere smil om dagen. Nå får du 50% på alle tekstilhøner. 

Eggejakt og aktiviteter med barna
I påsken har vi flere tradisjoner som er viktige for oss, og en av de som barna spesielt har store forventninger til er påskeeggjakten. Hvordan gjemmer deres familie påskeegg? Ute eller inne? Lager dere «skattekart»? Her kan man være kreative eller gjøre det slik det har blitt gjort i din familie fra før.

påskeegg_gull.jpg
Den store gleden av å finne påskeegget!

spill.jpg
Påsken er en høytid for brettspill, kortspill og yatzy! Nå får du 30% på alle leker.

hobbysett.jpgMedlemstilbud: Alle påskehobbysett 50% 


Utekos i påsken 
Påsken er ideell for å komme seg ut i den friske vårluften. Har du barn kan dere finne på gøyale og koselige aktiviteter. Kanskje blir det skiturer i påskesol med appelsinpauser, eller tid til å nyte en god bok i solveggen, strikking foran peisen, påskeeggjakt eller det årlige skirennet – påsken er full av herlige tradisjoner!

kustig-skinn.jpgUt på påsketur: Kvikklunsj, appelsin og noe varmt å drikke er et must på tur! Påskegult kunstig lammeskinn nå: 99,90 ord.199,90  


pizzapinnebrød.jpg
Pinnebrød er gøy og enkelt å lage. Se vår oppskrift på kanelpinnebrød og pizzapinnebrød.

pledd,puter,skinn.jpg
Lammeskinn 349,90, 50% på alle pledd*
*unntak gjelder 

sittelapp.jpg
Nå 50% rabatt: Sittelapper i ull gjør at du slipper å bli unødig kald ute på tur. Enkle å ta med seg og de tar liten plass og veier lite.


Se kundeavis >>

Se mer påskeinspirasjon >>


Strikkedilla? Les om strikketrender i påsken >>