Den internasjonale barnekreftdagen

Den 15. februar markeres den internasjonale barnekreftdagen med lysmarkering rundt om i landet.

Siden 2012 har Nille samarbeidet med Barnekreftforeningen, og årlig gitt økonomisk støtte til foreningens viktige arbeid. Barnekreftforeningen er en frivillig forening som jobber for å bekjempe barnekreft og gi familier som har barn med kreft den støtten de trenger.

Den 15. februar markerer vi den internasjonale barnekreftdagen sammen med Barnekreftforeningen. Kl 17.00 er det lysmarkering på Slottsplassen i Oslo, det er også flere markeringer lokalt rundt om i landet. Sammen vil vi vise vår omtanke og gi håp til de som er rammet av barnekreft. Hvis du ikke kan delta på en av markeringene kan du vise din omtanke ved å tenne et lys sammen med oss. 

I fjor lanserte Nille sammen med Barnekreftforeningen et kubbelys med gullsløyfe på, hvor 50% av overskuddet går til foreningen. Lyset kan kjøpes i alle Nillebutikker året rundt, og er et produkt som har blitt godt tatt imot av kunder og medarbeidere. Lyset er et godt produkt å bruke hjemme eller som gave – det gir ikke bare kos og hygge, men støtter og symboliserer noe stort i seg selv.

Sammen gir vi håp! 💛

Kubbelys - Støtt barnekreftforeningen

Visste du at gullsløyfen er det internasjonale symbolet for barnekreft? 4 av 5 barn overlever barnekreft, du kan hjelpe Barnekreftforeningen med å redde det 5.

Du kan lese mer om barnekreftforeningens arbeid på Barnekreftforeningens nettsider