Alt du trenger til glamping

Glamping er et konsept som flere og flere får øynene opp for. Har du prøvd det enda? Hvis ikke er dette den perfekte planen for sommerferien din. Og hvordan kommer du i gang lurer du på? Her får du våre tips.

Sett sammen ordene glamorøs og camping, og du får glamping! Her kombineres campinglivets frihet med hotellferiens luksus. Et perfekt opplegg for deg som vil nyte naturen uten at det går på bekostning av komforten.

Glampingtelt med oppredd seng, puter, lykter og pynt, havet i bakgrunn

DETTE TRENGER DU

På glamping byttes soveposen ut med dyne og pute, gulvet teppelegges, og lysslynger og lykter setter den rette stemningen når mørket faller på. Madrasser, puter, tepper og pledd gjør det både lunt og koselig, og et fint duftlys setter prikken over i’en. God mat og drikke er et must, og gjerne noen morsomme aktiviteter eller uteleker dere kan underholde dere med. Eller hva med et lite naturspa, med en deilig ansiktsmaske? Det beste tipset for vellykket glamping er å ta med det som gir deg følelsen av luksus!

Lysslynge med lyspærer og oppredd seng i et glampingteltMust haves: stemningsfulle lys og en god dyne med deilig sengetøy er et must på glamping! Kreppsengetøy er ekstra deilig om sommeren. 

Benkeputer, pynteputer og lykt foran glampingtelt

LAG EN LUKSUSFERIE I HAGEN

Du trenger ikke reise langt for å nyte glampingens magi. Rigg opp i hagen og skap uforglemmelige minner med barna, kjæresten eller en god venn. Her er kanskje ikke utsikten eller naturopplevelsen den aller mest spektakulære, men til gjengjeld kan du kjøre på med det lille ekstra av luksus. Og vi kan garantere god stemning når kvelden kommer og lyktene lyser opp. God glamping!

Glampingtelt i solnedgang