Festlig sommer med tropiske vibber

I år har vi tre ulike sommerkolleksjoner - Senses, Jungle og Tropicana. Her presenterer vi Tropicana – en stil som oser av sommer, moro og sene sommerkvelder.

Sommerens Tropicana-stil er tiltenkt sene sommerkvelder i bakgården, solfylte dager på stranden, til piknik i parken, en tur ut med båten eller kanskje på telttur.

Tropicana_borddekking_1.jpg

God stemning

Stilen gir oss herlig sommerstemning med skikkelige tropiske vibber! Vi kan lett drømme oss bort til eksotiske steder med disse morsomme produktene. Her er det farger man blir glad av, morsomme mønstre og gøyal dekor. Med matchende engangs, flamingopinjatas, folieballonger, solcellebelysning og dekor har du alt du trenger til hagefesten eller bakgårdsfesten.

Tropicana_folieballong_pinjata.jpg
Kule partyeffekter som løfter stemningen på enhver terrasse. Rosa flamingo pinjatas som kan fylles med deilig godis. Festlige folieballonger i tropisk stil, palmetre, flamingo 39,90 og annanas 29,90 Se utvalget her

Tropicana_papegøyer.jpg
Pynt opp plantene med disse søte papegøyene 99,90 pr stk! 

Fargerik borddekking

Kanskje du skal samle noen venner til en hyggelig middag i bakgården eller hagen i sommer - hva med å dekke et bord som roper sommer og god stemning?

Tropicana_borddekking_2.jpg
Engangsservise i sommerens farger. Velg mellom ensfarget, fargeglade striper eller fruktmønster. Se utvalget av engangsservise her.

Tropicana_borddekking_4.jpg

Tropicana_borddekking_3.jpg
Skap enkelt en tropisk og eksotisk stemning i din egen hage med fargerike produkter fra sommerens stil Tropicana.

Alt til en dag på stranden

Har du tenkt deg en tur på stranden så kan du ta med deg strandmadrass, kjølebag og badehåndklær – alt i de samme fargeglade stripene. Hva med å lage en liten tropisk piknik på stranden?

Tropicana_strand_1.jpg
Lag en morsom piknik på stranden i sommer. Nyt en fin dag sammen med familie og venner. du finner leker til både små og store i vårt sortiment.

Tropicana_strand_2.jpg

Tropicana_strand_3.jpg
Perfekt til pikniken: Vårt nye BIO sukkerrør servise kombinert med forfriskende lemonade nå 49,90 (ord.69,90).

La deg inspirere av disse forfriskende sommerdrikkene:
Forfriskende lemonade
Friske sommerdrikker
Dalgona kaffe

Til de ekstra varme dagene

Det å få i seg nok vann på varme dager er viktig og disse morsomme drikkeflaskene og drikkebegrene gjør det mye enklere å huske på! Finn den som blir din følgesvenn i sommer blant våre mange varianter og design her.

Tropicana_flaske_beger.jpg30% på alle flasker og drikkebegre. Vi garanterer at du finner en favoritt blant våre mange morsomme drikkeflasker og drikkebegre - både til store og små!

På de varmeste sommerdagene så seil av gårde på vår oppblåsbare enhjørning eller badering med gullglitter, eller slikk noen solstråler på en strandmadrass. Og skulle du trenge å tørke deg etter en dukkert så skal det ikke mangle på utvalget av badehåndklær heller.

Tropicana_badedyr.jpg
Er du medlem i vår kundeklubb får du nå 30% på alle sommerleker