Dunpledd

Kollen og Marka dunpledd er lette og varme kvalitetspledd - perfekt å ha med på tur! Enten du skal på telttur, sove i hengekøye, ta et forfriskende morgenbad eller sitte ute på kvelden - hold deg varm og god med et lekkert dunpledd.

Superlett komfort, sommer som vinter

Marka og Kollen dunpledd er kvalitetspledd med superlett komfort, som varmer godt både sommer som vinter. Pleddet er fylt med 50% hvit andedun og 50% andefjær, i et superlett trekk i 100% polyester. Et deilig og mykt pledd, som draperes lett rundt kroppen. Dunen isolerer godt og holder deg god og varm, både ute og inne. Pleddet veier lite og kommer i en praktisk oppbevaringsbag, som enkelt kan tas med på utflukt. Det kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader, og tørkes i tørketrommel på svak varme med tørkeballer

Kollen og Marka dunpledd er perfekt for små og store øyeblikk året rundt - både til bålpannekos på vinteren, morgenkaffen en fin høstmorgen og til å varme seg etter årets første bad. Og ikke minst - ta med deg dunpleddet på eventyr i sommer! Enten du skal på camping eller sove i telt, nyte sene utekvelder på hytta eller i båten, gi deg selv litt ekstra luksus og komfort med et dunpledd! Kjøp her.

Tips: Dette er også den perfekte gave til en som har alt!