Kollen dunpledd

Kollen dunpledd er et lett og varmt kvalitetspledd - perfekt å ha med på tur! Enten du skal på telttur, sove i hengekøye, ta et forfriskende morgenbad eller sitte ute på kvelden - hold deg varm og god med dette lekre dunpleddet.

Superlett komfort, sommer som vinter

Kollen dunpledd er sydd i et delikat, organisk mønster, og kommer i en klassisk, fin blåfarge. Pleddet er fylt med 50% hvit andedun og 50% andefjær, i et superlett trekk i 100% polyester. Et deilig og mykt pledd, som draperes lett rundt kroppen. Dunen isolerer godt og holder deg god og varm, både ute og inne, sommer som vinter. Pleddet kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader, og tørkes i tørketrommel på svak varme med tørkeballer.

Pleddet har en god størrelse; 200x140 cm, og gir deg god komfort både som et tradisjonelt pledd eller som en dyne på telttur eller hengekøyetur. Det veier lite og kommer i en praktisk oppbevaringsbag, og kan enkelt kan tas med på utflukt.

Kollen dunpledd er perfekt for små og store øyeblikk året rundt - både til bålpannekos på vinteren, morgenkaffen en fin høstmorgen og til å varme seg etter årets første bad. Og ikke minst - ta med deg Kollen på eventyr i sommer! Enten du skal på camping eller sove i telt, nyte sene utekvelder på hytta eller i båten, gi deg selv litt ekstra luksus og komfort med et dunpledd! Kjøp her.

Tips: Dette er også den perfekte gave til en som har alt!