Tips til stranddag med barna

En dag på stranda er herlig og morsomt, og enda bedre blir dagen om man er litt forberedt. Her gir vår kollega Camilla deg sine tips for en vellykket dag på stranda for hele familien.

De fleste kjenner seg nok igjen i hverdagsstresset med alt som skal gjøres, og sommeren er ikke et unntak. Når det kommer en varm og solrik dag er vi kjappe med å komme oss på stranden og nyte dagen der. For mange kan dette være ganske krevende logistikk med å passe på at alle har det de trenger for en fin dag ute sammen. Camilla er selv mamma til tre små gutter, her kan du lese hennes tips til en vellykket dag på stranda for hele familien: 

Deilig, forfriskende drikke er godt både for store og små.
Jeg pleier å lage isbiter som jeg blander i flaskene, og tar du i tillegg drikken i de praktiske drikkeflaskene vi har med kjøleelement holder drikken seg ekstra kald hele dagen. 

Ta gjerne med kjølebag – perfekt til mat og å bruke som oppbevaring av våte håndklær på vei hjem. Vi har flotte, fargerike kjølebager og piknikkurver, og med kjøleelementer holder maten seg kjølig lengre.

Husk å ta med engangsservise eller bambusservise, og akkurat nå har vi superfreshe varianter med masse farger. 

Ta på solkrem før du drar til stranda og la det tørke inn – alltid noe jeg glemmer i hvert fall. Ingenting er mer irriterende enn sand blandet med solkrem. Solbriller er også et must, og på Nille er det mange supersøte solbriller til barn.

Stranddag_sandleker.jpg

Strandleker for å få mer ut av dagen. Stor enhjørning, en flytedonut, eller rett og slett bare bøtte og spade er knall for aktive strandløver.

Stranddag_badeleker.jpg

Litt ekstra aktiviteter utover bading er også bra å tenke på. Mine barn elsker den store pakken med Yatzy og ringspill, og ved lange stranddager passer det utmerket å gå ut på gresset og ta en familieduell.

Solstol til å (forhåpentligvis) kunne sitte og nyte solen mens barna bader er herlig å ha med seg.

Ha alt samlet og stående klart i en bag – da er det bare å ta med mat og drikke og løpe ut døra. Nyt sommeren!

Stranddag_collage.jpg

Stranddag_leker_gress.jpg

Lag familiedueller mellom badeøktene :)