Tips til stranddag med barna

Strandliv, sol og bading - er ikke det oppskriften på en deilig sommerdag? En dag på stranda er herlig og morsomt, og enda bedre blir dagen om man er litt forberedt. Her får du våre tips for en vellykket dag på stranda for hele familien.

Du kjenner deg sikkert igjen i hverdagsstresset med alt som skal gjøres for å få familien ut av huset, og sommeren er ikke et unntak. Når det kommer en varm og solrik dag er vi kjappe med å komme oss på stranden og nyte dagen der. For mange kan det være krevende logistikk å passe på at alle har det de trenger for en fin dag sammen utendørs. Her har vi derfor samlet våre tips for vellykket dag på stranda for hele familien!

Stort badedyr og glade barn på stranda.png

1. Mat og forfriskende drikke
Kald drikke og god mat er første bud for en vellykket dag i solen. Med en kjølebag med fryseelementer holder du drikken kjølig og unngår svette matpakker. Vi har også et sort utvalg av termoflasker som holder drikken kald (eller kaffen varm) i flere timer. Et annet tips er å fryse ned isbiter i isbitformer som du kan ha i drikkeflaskene - og hva med å fryse ned biter av bær i isbitene? Det setter god smak på vannet og er ekstra gøy for barna. Kjølebagen egner seg også perfekt for oppbevaring av vått badetøy på vei hjem. Vi har flere flotte kjølebager, i forskjellig farger og fasonger. Husk å ta med engangsservise eller piknikservise. Vi har et flott servise i bio-basert plast, perfekt for å ta med på stranda eller på piknik.

Utstyr til en dag på stranda og jente i badering.png

2. Ta på solkrem før dere drar hjemmefra
Ta på solkrem før du drar hjemmefra, så får solkremen tørket inn i huden. Dette er lett å glemme, men er gull verdt når dere kommer på stranda og barna helst vil sette i gang med lek og bading med én gang. Og det er vel ingenting som er mer irriterende enn sand i solkremen. 

3. Noe å sitte på
Noe godt å sitte på er viktig for både små og store stumper. Et piknikpledd er et must! Våre piknikpledd har en myk og deilig overside i fleece og en vannavvisende bakside. Ha gjerne en strandmadrass og et strandhåndkle oppå, for et litt mykere underlag. Hvis du liker det ekstra mykt og deilig tar du med en av våre lekre benkeputer - da snakker vi skikkelig komfort! En solstol til å (forhåpentligvis) kunne sitte og nyte solen mens barna bader, er også herlig å ha med seg. 

Solstol, strandteppe, badering og strandmadrass.png

4. Leker for store og små
Leker og aktiviteter er viktig å huske på. Det er gøy for barna og kanskje rekker du å slappe av litt mens barna koser seg med badeball og vannpistoler. En stor enhjørning eller pegasus, en havfrue-badering, eller rett og slett bare bøtte og spade er knall for aktive strandløver. Badering og armringer er også trygt å ha når de små skal leke i vannet. Et par svømmebriller kan også være morsomt, for å studere livet under vann. 

Litt ekstra aktiviteter utover bading er også bra å tenke på. Ringspill er en klassiker, badmintonsett er gøy for de litt eldre barna eller hva med strandtennis? Har du en liten naturforsker i hus, kan det være spennende å studere insekter nærmere i vårt insektsbur. Bare husk å slipp de ut igjen! Ved lange stranddager passer det utmerket å ta en familieduell i krokket eller bowling.

Barn og leker.png

Krokket og bowling.png

5. Avslapping i skyggen
På en varm sommerdag kan det være godt å slappe av litt i skyggen. Med vårt pop up-strandtelt får de minste en pause fra både sol og sand. En myk og god håndkleponcho kan også være deilig å ta på seg mellom bading og krabbefiske. 

Strandtelt UV med strandting.png

barn på stranda.png

Ha alt samlet og stående klart i en bag – da er det bare å ta med mat og drikke og løpe ut døra. Nyt sommeren!