Enten du skal starte nye tradisjoner eller holde på de gamle så håper vi du skaper en eventyrlig jul med magiske juleøyeblikk for deg og dine. Her kan du bli bedre kjent med våre 3 herlige julestiler.

 

Den moderne julen har hentet sin inspirasjon fra vår nordiske natur og tradisjoner. Her er det rene former, dype farger og innslag av naturmaterialer.

Nordisk & Rent

 

Dekortrær i papir kombinert med pynteputer i velur, myke saueskinn og adventsstaker i sort metall er essensielt i denne nordiske stilen. Formene er rene, men fine dekorelementer gir en lun julestemning.

 

Fargene strekker seg fra svart til nougat og offwhite, via dyp skogsgrønn. Skap din egen julestil med diskret dekor, avslappende farger og stilsikre adventsstaker og dekortrær. Perfekt for en lun og stemningsfull førjulstid.

Pynt huset med nisser, julens pynteputer, røde lys og granbar. Tradisjon tro inneholder denne julestilen hovedsakelig fargene rødt, hvitt og grønt – med innslag av brunt og natur.

Tradisjonell jul

 

Julerødt, nisser, kongler, granbar, pepperkakehus og dompap – alt det man forbinder med den tradisjonelle, nostalgiske og koselige julen.

Nostalgisk & koselig

 

Pynt huset med nisser, julens pynteputer, røde lys og granbar. Den tradisjonelle julen har innslag av materialer som kraftpapir og ull, kranser av kongler og granbar og koselige nisser.

Som tatt ut av en amerikansk julefilm, herlig overdådig og glamorøs!
Den amerikanske julen er et eventyr i seg selv.

Elegant & glamorøs
Her er det store sløyfer, glitter, blomster, velur og ikke minst årets store nyhet: Julekongen. Fargene er dype og fyldige og strekker seg fra svart via bourdaux og videre til rosa og hvitt. Disse kan enkelt kombineres med dekorelementer i gull og girlandere av granbar.  Luksøriøse velurputer med rysjer og broderier setter prikken over i'en 
i julestuen.

Julestemningen!.png

 

right-arrow.png

 

 

Alt til jul

 

Se våre lekre juleprodukter

 

right-arrow.png