Servise til hverdags og fest

Enten du ønsker å imponere gjestene dine eller skape en hyggelig stemning i hverdagen, har vi det perfekte serviset for deg. Fra klassisk hvitt porselen til rustikk svart stentøy – våre serviser gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil. Bli kjent med Rila, Tokyo, Kyoto, Osaka, Studio og Nagoya-servisene, og oppdag hvordan du kan løfte måltidene dine til nye høyder.

Rila Servise: Klassisk og stilrent


Rila er vårt klassiske servise i hvitt porselen. Det har et rillet design som gir et tidløst og stilrent utseende. Perfekt for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

Osaka Servise: Moderne rustikt


Hvis du foretrekker et rustikt preg, vil Osaka-serviset være midt i blinken. Det svarte stentøyet med riller gir et moderne uttrykk.

Tokyo og Kyoto Servise: Delikate farger


Tokyo og Kyoto er laget av glassert stentøy. Tokyo kommer i en delikat sandfarge, mens Kyoto har en nydelig blåtone. Servisene har en reaktiv glasering som skaper fargeskiftninger, inspirert av den nordiske naturen og lyset vi har her. Fordi alle deler reagerer ulikt på produksjonsprosessen får hver tallerken sitt unike uttrykk og utseende! Begge servisene er vakre valg for å skape stemning rundt bordet.

 

Studio Servise: Lekker minimalisme


Vårt basisservise Studio er i hvitt porselen og er ideelt for deg som ønsker god kvalitet til lav pris, uten å gå på bekostning av design. Studio-serviset er allsidig og passer inn i alle hjem.

 

Nagoya servise: Organisk eleganse


Nagoya-serviset er laget av keramikk og har vakre, organiske former. Den delikate hvittonen gir det et sofistikert utseende, mens den nydelige mørkere kanten gir kontrast og karakter. Dette serviset er ideelt for asiatiske retter, tapas og forretter. Sett bordet med Nagoya-serviset og nyt en smakfull opplevelse!