Vinterkos med utelunsj

Gjør noe helt spesielt ut av lunsjen eller middagen en vinterdag - pakk sekken og ta med maten ut! Med litt forberedelser hjemme, og varmt tøy og lammeskinn å sitte på, har du det du trenger for en lunsj utenom det vanlige. Det er ikke så mye som skal til - her gir vi deg det du trenger!

Det er fort gjort å bli sittende mye inne foran peisen i de kalde vintermånedene, men både kropp og sinn har godt av dagslys, så det er ingen grunn til å gå i hi. Hva med å tenne opp bålpanna og spise lunsjen ute i den friske vinterluften? Eller enda bedre - pakk med noen vedkubber og ta turen ut i skogen. 

 

Skap en varm og lun stemning med lammeskinn og reinskinn, og legg tykke, gode tepper over beina. En deilig suppe å varme seg på, og nybakt brød servert på en rustikk trefjøl, gjør opplevelsen komplett. Og det beste av alt? Du kan fortsette dagen med røde kinn, frisk følelse i kroppen og klart hode.

Loading...

Våre fire favoritter

 

1. Varme og myke naturskinn

Gode, myke reinskinn eller lammeskinn holder små og store kropper varme. De egner seg ypperlig som sitteunderlag i vinterværet, og skaper en lun og hyggelig atmosfære.

 

2. Varme ullpledd

Det er viktig å holde varmen, så pakk med noen deilige ullpledd. Våre pledd i ull og merinoull holder både små og store varme, så dere kan nye et deilig måltid ute. 

 

3. Fin trefjøl

Mat som du lager og spiser utendørs smaker alltid ekstra godt. En skjærefjøl i akasietre blir et flott serveringsfat for ferskt brød, krydder og urter.

 

4. Varm suppe

Suppe er perfekt turmat! Det kan lages klart hjemme og tas med på termos, og er deilig og varmende når man er ute. Se vår oppskrift på enkel og smaksrik blomkålsuppe her.