Hva er Nilleklubben?

Nilleklubben er kundeklubben for deg som elsker interiør og trender og som koser deg når stearinlysene er tent. Sammen med deg ønsker vi å være tilstede under både små og store øyeblikk i livet, enten det er søndagsfrokosten, bryllup, jul eller en fin sommerdag. Rett og slett alle anledninger som er verdt å feire.

I vår kundeklubb er det ingen kronglete regler og det er selvfølgelig helt gratis å være med. Et medlemskap betyr KUN fordeler for deg som kunde!


Dine fordeler

Som medlem i Nilleklubben får du masse fin inspirasjon, tips- og ideer i tillegg til eksklusive tilbud valgt ut til deg som klubbmedlem. Tilbudene får du direkte til din epost eller mobil! Vi har fornyet kundeklubbtilbudene med faste tilbud som du som medlem kan benytte deg av når du handler hos oss.

Se de aktuelle tilbudene her.

Meld deg inn her!

Hvordan melder jeg meg inn?

Via mobil: Send SMS med kode NILLE + din epostadresse til 2030.

Via skjema: Åpne registreringsskjema
Her fyller du ut alle feltene merket med * og trykker «Registrer meg»-knappen og du er medlem. 

Når du har registrert deg får du en bekreftelse med et introduksjonstilbud tilsendt med en gang!

Du kan også registrere deg ved å fylle ut et innmeldingsskjema manuelt i din Nille-butikk.

 

Vilkår og betingelser

Villkår og betingelser for Nilleklubben finner du her.

Hvorfor skal jeg krysse av boksen under «Registrer meg!» og hva betyr det?
Ved å krysse av i den lille boksen under registreringskjemaet bekrefter du at vi kan sende deg relevant tilbud og informasjon om det som skjer i Nilleklubben pr. epost eller SMS. I tillegg er det også vår garanti til deg om at opplysningene du sender oss ikke vil bli videresendt til andre parter. Hos oss er dine opplysninger trygge! Du kommer ikke til å bli overstrømmet med tilbud fra oss på verken epost eller SMS.

 

Endre opplysninger eller utmelding

Hvis du ønsker å gjøre endringer på din profilside send sms: PROFIL til 2030. 
NB - fungerer kun hvis du har registrert mobilnummer i din profil. Har du ikke registrert et telefonnummer kan du kontakte [email protected]

Si opp Nilleklubb-abonnementet via mobil 
Du kan si opp Nilleklubb-abonnementet ditt via mobil ved å sende melding NILLE STOPP til telefonnummer 2030 - det er det hele!

 

Annen info 

For å få tilbud på SMS må man registrere sitt mobilnummer, dette feltet er ikke pålagt fylle ut på vårt skjema på Facebook, dersom du har glemt å registrere ditt telefonnummer så får du heller ingen SMS. Derfor; Husk å dobbeltsjekke at du har registrert ditt mobilnummer før du trykker «Registrer meg»-knappen!

 

Verdt å vite

Du får ikke tilbud fra Nilleklubben på både epost og SMS. Dersom du er registrert med både epost og mobilnummer vil du kun motta tilbudet pr. epost. Vil du motta klubbtilbudet pr. SMS kan du bestille dette selv i epost-nyhetsbrevet fra Nilleklubben.

Dersom du kun er registrert med mobilnummer får du mobiltilbud fra oss. Nilleklubb-tilbudene sendes som hovedregel ut hver uke. Dersom det holdes spesialkampanjer kan det være du får ekstratilbud fra oss tilsendt.