Ofte stilte spørsmål om Nilleklubben

Her får du svar på de vanligste spørsmålene våre kunder har om Nilleklubben.

Hvordan kan jeg enkelt sørge for å få registrert alle mine kjøp?
Neste gang du handler hos Nille kan du registrere bankkortet ditt i kassen. Da vil kortet ditt være knyttet til medlemskapet.

Betyr dette at Nille lagrer min kortinformasjon?
Nei! Knytting av et bankkort til medlemskapet går via Nets som håndterer alle korttransaksjoner for oss, og de behandler kortopplysningene på vanlig måte, med all sikkerhet inntakt. Det som i praksis skjer at Nets lagrer ditt Nilleklubb-medlemsnummer på sitt nettverk, og så informerer vår kasse om dette når du setter i kortet.

Jeg ønsker likevel ikke å registrere kortet mitt
Du kan enkelt foreta Nilleklubb-kjøp ved å oppgi ditt mobilnummer, e-post eller medlemsnummeret, så registreres dette manuelt i kassen når du handler 

Jeg har registrert kortet mitt, men ønsker å avregistrere det
Kort kan avregistreres i hvilken som helst Nille-butikk. Det er ikke mulig å avregistrere kortet på andre måter.

Hva bruker Nille opplysningene om kjøpene dere registrerer til?
Vi bruker opplysningene vi registrerer til å sende deg mest mulig relevante tilbud om de varene vi selger i våre butikker i våre markedsføringskanaler. Vi selger ikke dine opplysninger til andre aktører.

Jeg har registrert bankkortet mitt hvorfor skal jeg ha dette?
Hvis du har bankkortet registrert vil du automatisk få medlemstilbudene du har rett på og du slipper å betale fullpris om du skulle glemme å si at du er medlem. Det vil bli mange flere medlemstilbud som ikke til enhver tid vil være like lett å holde oversikt over.

Jeg har et spørsmål jeg ikke har funnet svar på
Da kan du sende oss en e-post: [email protected]