Kjøpsvilkår

For å gjennomføre et kjøp på nille.no må du akseptere våre kjøpsvilkår. Gjennom å akseptere våre kjøpsvilkår godkjenner du også at du har gjort deg kjent med informasjon om personvernopplysninger og samtykker til bruk av informasjonskapsler (cookies).

Kjøpsvilkår gjelder salg av varer og tjenester mellom Nille AS og deg som forbruker. Din bestilling er en bindende avtale mellom deg som kunde og Nille AS. Bestillingen bekreftes gjennom en ordrebekreftelse på e-post og påfølgende kvittering når varen(e) er sendt fra vårt lager. Det er viktig at du sjekker informasjonen på ordrebekreftelsen og kvitteringen nøye. Ved inngått avtale vil det ikke være mulig å kansellere din ordre før du mottar den. Da må angrerettsskjema benyttes.

Alle varer selges for bruk i Norge, og alle priser er ink. mva. Vi inngår ikke avtaler med mindreårige (under 15 år) uten skriftlig godkjenning fra foresatte. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard, Jan Mayen eller til utlandet.

Ved uavhentede pakker ved MyPack hentested, vil det påløpe gebyr for returfrakt av varen i henhold til gjeldende regler. Les mer om MyPack på PostNord sine sider. Her kan du også spore din pakke.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

Vi jobber med en løsning som gjør at bedrifter kan handle i vår nettbutikk og motta faktura, men akkurat nå kan vi kun tilby kjøp på faktura i våre fysiske butikker.  

Betalingsvilkår

Når du betaler for ditt kjøp på nille.no må du benytte Vipps eller Visa/Mastercard. Kjøpesummen blir reservert på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Fra 1.1.21 ble det innført strengere krav til betaling ved netthandelDette betyr i praksis at du vil bli bedt om å bekrefte betalingen med Bank-ID for 2-faktor verifisering ved kjøpsåkalt sterkt kundeautentisering (SKA). Dersom kundeautentisering ikke gjennomføres, kan din transaksjon bli avvist og kjøp vil ikke bli gjennomført.

Endringer

Vi tar forbehold om at vi rutinemessig kan endre nåværende kjøpsvilkår, priser og varetilførsel på nettbutikken, og at det til enhver tid er kjøpsvilkår som var gjeldende ved ordrebekreftelse som er gjeldende for ditt kjøp.

Les mer om: