Lysgaranti 100% fornøyd

Lysgaranti 100% fornøyd

Alle lys har forskjellige egenskaper, tilpasset for sitt bruk. Vi har spesialisert oss på lys for å gi deg det riktige lyset til hver anledning, og for å gi deg mange koselige høstkvelder. Har du spørsmål eller trenger noen gode lystips, kan du klikke deg videre på linkene på denne siden, eller spørre i en av våre mange butikker. Visste du at vi også har 100% fornøydgaranti på alle lys? Er du ikke fornøyd med lyset, får du nytt lys eller pengene tilbake.

Lystips: Telys i klar kopp

Telys i klar kopp gir et flott lys da koppen ikke hindrer lyset i å skinne gjennom. Telys i klar kopp tåler ikke så høye temperaturer og er derfor egnet for bruk på lysfat eller telysholdere i glass! Se også til at veken står rett for å sikre den beste brenntiden.

Norges lysspesialist

Lystips: Rustikke lys

Rustikke kubbelys er gjennomfarget og håndfylte i former. God kvalitet, lang brenntid, den ru overflaten og at de alltid er tilgjengelige i sesongens lekreste farger, gjør kanskje disse lysene til våre favoritter. Rustikke kubbelys tåler høyere temperaturer og egner seg godt til bruk i ulike lykter.

Se vårt utvalg av rustikke kubbelys

Nille støtter barnekreftforeningen