USB Lighter fra Nille ble Best i test på TV2 hjelper deg

Forbrukerprogrammet TV2 hjelper deg har testet oppladbare USB-lightere sammen med søstrene Hege og Stine Schultz Heireng som står bak bloggen tursøstre.no. Og Nilles USB-lighter Easy Flame ble testens vinner!

TV2 hjelper deg og tursøstrene har testet om USB- lighterne egner seg på tur og hvilken av de som er best til både ute- og innebruk. – Dette er en revolusjon for inneligheten, sier Stine S. Heireng entusiastisk mens hun tenner det ene lyset etter det andre, skriver de på sine nettsider tv2.no.

"Testpanelets vurdering: Positivt med hempe til karabinkrok. Bra sikring. Ligger godt i hånden. Lett å tenne. God avstand i bueåpningen." skriver tv2.no

Du kan lese hele testen på tv2.no's nettsider - klikk her

Lysgaranti 100% fornøyd
/globalassets/media/18.37-media-lys-opp-hosten/ekstra/webgrafikk_453x640px_uke37-38_div10.jpg

Lysgaranti 100% fornøyd

Alle lys har forskjellige egenskaper, tilpasset for sitt bruk. Vi har spesialisert oss på lys for å gi deg det riktige lyset til hver anledning, og for å gi deg mange koselige høstkvelder. Har du spørsmål eller trenger noen gode lystips, kan du klikke deg videre på linkene på denne siden, eller spørre i en av våre mange butikker. Visste du at vi også har 100% fornøydgaranti på alle lys? Er du ikke fornøyd med lyset, får du nytt lys eller pengene tilbake.

Lystips: Telys i klar kopp

Telys i klar kopp gir et flott lys da koppen ikke hindrer lyset i å skinne gjennom. Telys i klar kopp tåler ikke så høye temperaturer og er derfor egnet for bruk på lysfat eller telysholdere i glass! Se også til at veken står rett for å sikre den beste brenntiden.

Norges lysspesialist
/globalassets/media/18.37-media-lys-opp-hosten/ekstra/webgrafikk_453x640px_uke37-38_div2.jpg

Lystips: Rustikke lys

Rustikke kubbelys er gjennomfarget og håndfylte i former. God kvalitet, lang brenntid, den ru overflaten og at de alltid er tilgjengelige i sesongens lekreste farger, gjør kanskje disse lysene til våre favoritter. Rustikke kubbelys tåler høyere temperaturer og egner seg godt til bruk i ulike lykter.

Se vårt utvalg av rustikke kubbelys

Denne ukens Nilleklubb-tilbud
/globalassets/media/18.37-media-lys-opp-hosten/ekstra/webgrafikk_453x640px_uke37-38_div5.jpg
/globalassets/media/18.37-media-lys-opp-hosten/ekstra/webgrafikk_453x640px_uke37-38_div2.jpg
/globalassets/media/18.37-media-lys-opp-hosten/ekstra/webgrafikk_453x640px_uke37-38_div7.jpg