maritim sommer
/globalassets/media/19.25-sommer/1_webgrafikk_uke_23-24_nilleeksperter2.png

Uterom og utetid

Vi har spurt Lena, vår stylist i Nille om hennes tips til å få det ekstra koselig på uteplassen. Her får dere hennes tips og råd! 
Begynn med sitteplassen. Fyll rikelig på med puter og pledd i sofa og stoler. Bruk puter med ulike mønster og størrelser, men finn gjerne en basisfarge, det gir deg et fint og helhetlig uttrykk. Legg til flere deilige pledd. Fyll krukker og kurver med blomster og grønt. Bruk ulike overflater og strukturer på pottene både i keramikk, metall og tre. Kurver gir en fin kontrast og et mykt avbrekk til glatte og kalde overflater. La også gjerne urteplantene bli en del av den grønne oasen, både praktisk og dekorativt.


Ingen uteplass uten lys og lykter. Det gir en fantastisk stemning og ro med mange tente lykter på sene vår- og sommerkvelder. Bruk rustikke kubbelys til de store lyktene dine. De tåler en høyere temperatur og er derfor perfekt til bruk i lykter for en lengre og penere brenntid. Sett like gjerne en stor lykt på bordet som på gulvet. Fyll på med mange telysglass, det blir aldri feil med mange lys! I år finner du også de tøffe oppladbare solarkulene i ulike størrelser hos oss. De er dekorative på dagtid og enda finer når de lyser på kvelden. Helt til slutt vil mitt aller beste tips til deg være å tenke helhet, hvert element er en brikke og tilsammen vil de danne drømmeuteplassen. 

Kos dere med utetiden, det skal jeg!

-Lena

/globalassets/media/19.25-sommer/1_webgrafikk_uke_23-24_nilleeksperter.png
30% utvalgte pledd
Medlemstilbud: Alle lykter, lysholdere og lysfat 50%
Skap en sommerlig stemning på utebordet med vår nye maritime serie
Sommersalg 50%
Hengekøye kr 499,90
Sommersalg!
Sommersalg! 50% på alle sommervarer!
3 for 2 på badeleker
Medlemstilbud: Telys i klar kopp 2 pk for kr 179,90
se mer av sommersalget