Ledelsen

Johan Åberg

Johan Åberg
CEO


Johan har vært Adm. dir/CEO i Nille siden august 2016. Han har overordnet ansvar for Nille og tilhørende selskaper. Johan har lang erfaring innen retail; som daglig leder i tre ulike retailselskaper over 13 år og fra en rekke ledende stillinger i retail bransjen i over 30 år. Hans siste rolle var som CEO for den internasjonale børsnoterte motekjeden KappAhl. Før dette var har han CEO for den ledende svenske lavpriskjeden Jula og CEO for Bauhaus i Sverige. Han har også sittet i ulike leder- og salgsroller i OnOff, Hennes & Mauritz og Urban Outfitters både i Europa og USA.  Johan har også vært styremedlem i Nille siden 2014.

Gunstein Hansen 
Eiendoms- og etableringsdirektør

Gunstein har jobbet i Nille siden desember 2016 og er Eiendom/Etablerings-direktør. Han har overordnet ansvar for leiekontrakter, etablering, flyttinger og investeringer i Nille. Gunstein har tidligere jobbet bla. i Christiania GlasMagasin og Scandinavian Eyewear AS, og kommer nå sist fra Gresvig AS hvor han har vært prosjektsjef og Etableringsdirektør.

Børre Opsahl

Børre Opsahl (f. 1969)
CFO

Børre har vært Finansdirektør/CFO i Nille siden januar 2014. Han har ansvar for avdelingene Finans, Økonomi og IT. Børre er utdannet MBA ved IMD i Sveits. Han har tidligere vært CFO i blant annet Plantasjen, ICA Norge og Kavli.

 

 

Peter Jan Willem Loius
Buying & Category Management Director

Peter Louis er fra Nederland og har 25 års bred erfaring innenfor retail. Han har tidligere jobbet som Head of Sourcing, Buying & Category Managment i Praxis og som Division Manager i BOBI Buying & Sourcing Group.

 

Fredrik Ekelund

Fredrik Ekelund (f. 1980)
COO

Fredrik har jobbet i Nille siden våren 2013 og har vært COO/Chief Operating Officer i Nille siden februar 2017. Fredrik er utdannet Sivilingeniør i elektrodesign ved Linköpings Tekniska Högskole. Han har tidligere jobbet som VD for Nille Sverige, Management consult i Deloitte og prosjektleder i Orkla Corporate Development Purchasing.

Ivar Borgen

Ivar Borgen (f. 1972)
HR

Ivar har vært direktør for HR i Nille siden september 2014. Han har tidligere vært HR manager i Plantasjen AS, logistikksjef i IKEA og innehatt ulile lederfunksjoner i Posten.

HR avdelingen i Nille jobber med alle delene av organisasjonen innenfor HMS, sikkerhet (internt), CSR/ESG, interkommunikasjon, kompetanseutvikling, rekruttering, lønn/insitamenter og partssamarbeid.

 

Tony O'Reilly
Tony O'Reilly
Salg

Tony er fra Storbritannia, og har vært Salgsdirektør i Nille siden september 2016. Han leder arbeidet med salg og driftsoppfølging i butikkene i Norge. Han startet sin karriere som butikksjef i Wilko's (Wilkinson Hardware Stores LTD) på slutten av 80-tallet, og hadde igjennom årene ulike ansvarsområder innenfor kjeden som opplæring, beholdning/lager, Regionssjef og Senior Retail Controller. I sistnevnte rolle var han leder for 6 regionssjefer og 7000 medarbeidere i over 100 butikker. Tony har etter dette jobbet flere år i Poundland som «Head of retail parks», og kommer nå sist fra sitt eget konsulentfirma hvor han har jobbet med en rekke retail-bedrifter for å hjelpe dem med å bedre sine resultater.

 

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}