Ledelsen

Johan Åberg

Johan Åberg
CEO
johan.aberg@nille.no
Mobil: 468 78 245

Johan har vært Adm. dir/CEO i Nille siden august 2016. Han har overordnet ansvar for Nille og tilhørende selskaper. Johan har lang erfaring innen retail; som daglig leder i tre ulike retailselskaper over 13 år og fra en rekke ledende stillinger i retail bransjen i over 30 år. Hans siste rolle var som CEO for den internasjonale børsnoterte motekjeden KappAhl. Før dette var har han CEO for den ledende svenske lavpriskjeden Jula og CEO for Bauhaus i Sverige. Han har også sittet i ulike leder- og salgsroller i OnOff, Hennes & Mauritz og Urban Outfitters både i Europa og USA.  Johan har også vært styremedlem i Nille siden 2014.

Ole Morten Lunde

Ole Morten Lunde (f. 1970)
Butikknettverk
ole.morten.lunde@nille.no
Mobil: 930 19 867

Ole Morten har jobbet i Nille siden 2004 og er Eiendom/Etablerings-direktør. Han har overordnet ansvar for leiekontrakter, etablering, flyttinger og investeringer i Nille. Ole Morten er utdannet innen markedsføring ved Notodden videregående skole og har tidligere vært kjedesjef og distriktssjef i Nille, Regionsjef i Malaco/Leaf og salgsleder i Coca Cola.

Børre Opsahl

Børre Opsahl (f. 1969)
CFO
borre.opsahl@per-aarskog.no
Mobil: 414 92 444

Børre har vært Finansdirektør/CFO i Nille siden januar 2014. Han har ansvar for avdelingene Finans, Økonomi og IT. Børre er utdannet MBA ved IMD i Sveits. Han har tidligere vært CFO i blant annet Plantasjen, ICA Norge og Kavli.

Wim Braafhart

Wim Braafhart (f. 1971)
Kategori- og innkjøpsdirektør
wim.braafhart@per-aarskog.no
Mobil: 917 96 076

Wim er fra Nederland, og har vært kategori- og innkjøpsdirektør i Nille siden mars 2016. Tidligere har han jobbet i tilsvarnede roller i bedrifter som Leenbakker, Halfords og Maxeda i Nederland.

Fredrik Ekelund

Fredrik Ekelund (f. 1980)
Sverige
fredrik.ekelund@nille.no
Mobil: 990 83 979

Fredrik har jobbet i Nille siden våren 2013 og er VD Sverige. Han har totalansvar for den svenske virksomheten Nille AB. Fredrik er utdannet Sivilingeniør i elektrodesign ved Linköpings Tekniska Högskole. Han har tidligere jobbet som Management consult i Deloitte og prosjektleder i Orkla Corporate Development Purchasing.

Ivar Borgen

Ivar Borgen (f. 1972)
HR
ivar.borgen@nille.no
Mobil: 481 18 487

Ivar har vært direktør for HR i Nille siden september 2014. Han har tidligere vært HR manager i Plantasjen AS, logistikksjef i IKEA og innehatt ulile lederfunksjoner i Posten.

HR avdelingen i Nille jobber med alle delene av organisasjonen innenfor HMS, sikkerhet (internt), CSR/ESG, interkommunikasjon, kompetanseutvikling, rekruttering, lønn/insitamenter og partssamarbeid.

Christian Andersen

Christian Andersen (f. 1971)
Supply Chain
christian.andersen@nille.no
Mobil: 930 21 210

Christian har vært Supply Chain direktør siden høsten 2014. Han har ansvar for vareforsyninger fra være leverandører i Asia og Europa, via vårt sentrallager på Vestby og ut til våre 400 butikker. Christian er utdannet siviløkonom fra NHH og Duke MBA. Han har tidligere hatt ulike lederroller innen Supply Chain, sist i Tine, og før det i Gresvig, ICA Norden og Atea.


Tony O'Reilly
Tony O'Reilly
Salg
tony.oreilly@nille.no
Mobil: +44 (0) 7825306987

Tony er fra Storbritannia, og har vært Salgsdirektør i Nille siden september 2016. Han leder arbeidet med salg og driftsoppfølging i butikkene i Norge. Han startet sin karriere som butikksjef i Wilko's (Wilkinson Hardware Stores LTD) på slutten av 80-tallet, og hadde igjennom årene ulike ansvarsområder innenfor kjeden som opplæring, beholdning/lager, Regionssjef og Senior Retail Controller. I sistnevnte rolle var han leder for 6 regionssjefer og 7000 medarbeidere i over 100 butikker. Tony har etter dette jobbet flere år i Poundland som «Head of retail parks», og kommer nå sist fra sitt eget konsulentfirma hvor han har jobbet med en rekke retail-bedrifter for å hjelpe dem med å bedre sine resultater.