Stemmene er telt opp 

Organisasjonen som får de innsamlede pengene i år er Skeiv ungdom - gratulerer! Takk til alle som har vært med å stemme. 

 

Be proud - strikk for kjærligheten

Fram mot Pride vil vi oppfordre alle våre kunder, ansatte, samarbeidspartnere og venner til å strikke for kjærligheten. 15 kroner fra hvert nøste som blir solgt skal gå direkte til en organisasjon som jobber for likeverd og mangfold. I fjor var det Skeiv ungdom som vant nominasjonen og fikk pengene som ble samlet inn. Hvilken organisasjon skal motta pengene i år? Du kan være med å bestemme! 

 

Hvordan nominere

Alle kan bli med å nominere en organisasjon, enten du strikker eller ikke. Pride er en feiring av kjærligheten, og for oss i Nille er det viktig å vise at hos oss er alle velkomne, uansett hvor de kommer fra eller hvem de elsker. Du nominerer en organisasjon som du synes fortjener det på vår Instagram med #regnbuegarn eller under innlegget pinnet øverst på vår Facebookside. Alle som kjøper et nøste er med å støtte denne viktige saken. Hvilken organisasjon som skal motta den endelige donasjonen vil avgjøres av en jury, sammen med publikum.

 - Pride feirer frihet, likeverd og rettferdighet - viktige bærebjelker i ethvert samfunn. Pride har i 50 år fokusert på de små og store øyeblikk i livet – akkurat som vi i Nille gjør. Vi er derfor stolte over å kunne bidra med kr. 15,- pr. solgte nøste av regnbuegarnet som går til en organisasjon som jobber med mangfold og likeverd. I 2018 var det Skeiv Ungdom som fikk støtte fra Nille og vi håper på å kunne gi et enda større bidrag i år til den organisasjonen som publikum stemmer frem, sier Kjersti Hobøl, CEO i Nille.

 

Bli med å strikke for kjærligheten <3 

-Vi ønsket å skape en morsom strikkeopplevelse for en god sak. Nøstet er derfor farget i friske og klare nyanser av alle regnbuens farger. Å ha alle fargene i ett nøste gjør det både enkelt å jobbe med, og sørger for at din strikkekreasjon blir helt original. Vi har også utviklet noen herlige oppskrifter som de fleste kan klare å følge, og få ferdig i tide til Pride paraden i Oslo den 22. juni, sier produktansvarlig for garn i Nille, Ida Harstad Groven

I fjor fikk vi også tilbakemeldinger på garnkvaliteten, vi har lyttet til dere og har derfor i år valgt å fornye regnbuegarnet med to varianter. Velg mellom 100% bomullsgarn eller 100% superwash ull - altså 100% LOVE! Gratis oppskrifter finner du på Linde garn 

Be proud
Strikk med regnbuegarn!