En svart duk i slitesterkt bomullsmateriale legger et godt grunnlag for borddekorasjonen, der en svart katt danner bordets blikkfang. I forkant danderer vi lys i forskjellige former: gresskar med ledlys, lyslykter i metall og blafrende stearinlys.

 

Glitrende halloweenpynt som små hodeskaller og edderkopper, spriter opp dekorasjonen. Bordet er dekket med tallerkener med spindelvevmotiv, og blodrød saft serveres i skumle glass med stett.

 

Florlett spindelvev dekker hele bordet i sitt slør, mens edderkoppen selv har funnet sin plass i vinduet. Et hengende skjelett med lysende øyne våker selvfølgelig over både bordet og festen. Det er duket for en skikkelig skummel fest, nå kan ungene bare komme!

Fem favoritter fra Halloweenbordet:

 

1. Den sorte katten er det høyeste elementet på bordet, og fungerer som blikkfang. Rundt katten grupperes resten av dekorasjonselementene. Det er viktig med en god variasjon i både materialer og høyde for å skape et livlig og dynamisk uttrykk.

 

2. Glitrende gresskarlykt med ledlys er både barnevennlig, brannsikkert og ikke minst en herlig skimrende kontrast til duken i slitesterk bomullstekstil.

 

3. Muffins serveres på et solid, sort keramikkfat. Fatet kan brukes som både kakefat, fruktfat eller en bugnende godteriskål både før, under og etter Halloween.

 

4. Det hengende skjelettet er en favoritt blant ungene. Med blinkende røde øyne er det et blikkfang de både elsker og frykter.

 

5. Ingen Halloweenfest uten kostymer! Både barn og voksne kler seg opp i skumle drakter. På denne festen er hekser og skjeletter like velkomne!