Julebord & miljøvennlig gaveinnpakking

Få ting er hyggeligere enn å invitere til fest i førjulstiden. Tenk utenfor boksen, lek deg med utradisjonelle farger og prøv gjerne en bordpådekning i friske blå- og rosatoner med innslag av tre og gullmetall. Resultatet blir et julestylet bord som oser fest og som gir et pusterom fra de tradisjonelle røde og grønne fargene vi ellers ser så mye av i julen. Juletreet pynter vi med vakre, glitrende sløyfer og gavene pakkes miljøvennlig inn i fargerike kjøkkenhåndklær, nydelige linservietter og myke fløyelsbånd.

Fem favoritter:

 

Dekketallerkener: De skimrende dekketallerknene i gull sørger for å gi pådekningen en skikkelig feststemning og står i nydelig kontrast til serviset i isblå keramikk.

 

Dessertskåler: Trendy dessertskåler på stett med riller er helt i tiden, og gir julebordet en moderne touch og et originalt preg.

 

Gaveinnpakning: Kjøkkenhåndklær og linservietter er et miljøvennlig alternativ til juleinnpakningen. Pakk gavene inn i tekstilene, knytt et vakkert fløyelsbånd rundt og du har julens vakreste innpakkede gave!

 

Juletrepynt: Nydelige glittersløyfer og glitterblomster i gull, sølv og rødt er perfekt pynt på juletreet og skaper herlig julestemning. De praktiske klypene bak gjør pynten lett å feste på greinene.

 

Lysestake: Den vakre lysestaken i gullfarget aluminium gir bordet et skikkelig julepreg. Vær vågal og prøv korallfargede stearinlys istedenfor de tradisjonelle røde, og se hvordan de skaper spennende og original julestemning.

Loading...