Loading...

 

Snart skal adventslysene tennes i de tusen hjem. Årets fineste stake kan du enkelt lage selv. Både prosessen og resultatet får deg garantert i julestemning. 

 

 

Ring julen inn

Den sorte adventsstake-ringen fra Nille er det perfekte utgangspunktet for en hjemmelaget stake. Det stilrene designet passer inn i de fleste hjem, og kan enkelt tilpasses din stil. Få en helt unik adventsstake ved å feste på elementer som passer til resten av interiøret ditt.

 

Fra naturen

Få et rustikt og stemningsfullt preg ved å bruke elementer fra naturen. En krans med  velduftende eukalyptus passer perfekt rundt adventsstake-ringen. Pynt opp med greiner og kongler. Suppler gjerne med kunstige blomster. Du finner mange fine varianter hos Nille.

 

La det bli lys 

Levende lys hører julen til. Hos Nille finner du et stort utvalg av lys i ulike farger og fasonger. Ønsker du å holde på de gamle tradisjonene, vil lilla adventslys garantert gi deg den koselige, nostalgiske følelsen. Eller hva med lys i gull og glitter for en mer glamorøs stil? Er du glad i et mer naturlig uttrykk, vil kremfargede og brune lys gi deg en lun og stemningsfull førjulstid. 

 

Tell ned til jul

Hos Nille finner du gullfargede lysringer med tall. Disse setter den perfekte rammen for de koselige adventsstundene. Tenn et lys hver søndag i desember, og ta deg tid til å nyte noen stille og stemningsfulle stunder som et avbrekk i en hektisk juletid.