Loading...

1. Sminke som sitter hele kvelden

En fin makeup begynner med en perfekt base. Legg først en primer for at sminken skal holde bedre og lengre. Velg en foundation som passer din hudtype, og bruk en concealer til å lysne partiet under øynene. Når du er ferdig med basesminken, kan du starte med å konturere ansiktet. Skyggelegg de områdene du vil gjøre mindre, og lysne de områdene du ønsker å fremheve.

 

2. De kuleste Halloween-effektene

Hos Nille finner du alt du trenger for å få Halloween-stemningen på plass. Kombiner din egen sminke med ansiktsmaling, falskt blod og skumle linser.

 

3. Sotede øyner

Mørke, mystiske øyner er en sikker vinner til Halloween. Finn frem sminkesettet fra Nille, og legg svart farge på øyelokket. Du bestemmer selv intensiteten her. Bruk sminkestiften som følger med til å legge liner, og bruk en kost til å duse ut. For en ekstra markert kant, kan du legge en serviett under øyet mens du legger sminken, eller bruke en concealer til å rydde opp etterpå. Avslutt med din favorittmascara eller falske vipper for en ekstra glamorøs look.

 

4. Blodige lepper

Marker leppene med en lipliner, og fyll inn med inn med rød leppestift. Når du er fornøyd, kan du bruke den sorte sminkestiften fra Nille til å markere leppene igjen. Dette skaper en tegneserie-look perfekt til Halloween. Legg til slutt på falskt blod fra Nille for ekstra blodige og glossy lepper.

 

Klovnestreker

Bruk den samme røde liplineren til å lage klovnestreker i ansikter. Tegn fra munnviken og beveg den oppover mot kinnet og øynene. Legg det falske blodet fra Nille over strekene for å skape en ekstra våt og blodig look. Ikke glem å tegne den røde klovnenesa!

 

Sorte linser fra Nille gir deg et ekstra skummelt blikk, og du er klar for Halloween på 1-2-3!