smak

Dette er høstens interiørtrend!

Loading...

Slik dekker du et vakkert høstbord  

 

Inviter til innendørs hygge! Influencer Vivian Klovning viser hvordan du skaper et innbydende bord ved hjelp av sesongens trender.   

 

 

Vivians fem beste tips:  

 

1. Invester i en nøytral linduk En naturlig og nøytral base slår sjelden feil. En enkel, beige linduk kan matche utallige borddekorasjoner til ulike anledninger.  

 

2. Dekk på med høstens trendfarger Denne sesongen er det fortsatt varme farger som dominerer. Jordtoner i ulike nyanser er en av høstens store trender, og har blitt en klassiker som har kommet for å bli.   

 

3. Ta naturen med inn Skogen er en god inspirasjon når man skal pynte et vakkert høstbord. Bruk alt fra fine kvister og kongler til fargerike blader til å dekorere bordet.   

 

4. Bryt opp med sorte elementer Kontraster gir bordet mer liv! Velger du varme farger, er det fint å tilføre sorte eller grå elementer for å bryte opp. Dette underbygger også den lun og rustikke atmosfæren.  

 

5. Bland nytt og gammelt Alt trenger ikke å matche. Kombiner gjerne det nye serviset med gjenbruk fra 70-tallet. Fargede glass med struktur har blitt supertrendy denne høsten.   

 

 

Velkommen til bords!

 

 

 

smak på snapchat her