Imponerende julelunsj på 1-2-3

Har du lyst til å gjøre ekstra stas på gjestene dine i år? Influencer Vivian Klovning viser hvordan du enkelt kan dekke til en magisk jul.

Frokost, lunsj eller brunsj? Julen er høysesong for å nyte gode måltider med de du er glad i. Ved hjelp av enkle grep kan du dekke et vakkert bord som garantert får frem den gode julestemningen.

Loading...

Skap en rustikk stil

Kombiner ulike teksturer, som lin, keramikk og elementer fra naturen, for å skape en lun stil på borddekkingen. Det rustikke, svarte serviset fra Nille passer perfekt, og kan enkelt styles på ulike måter. En god investering, siden det passer like godt resten av året som i julen.

 

Spis julekransen

Digg og enkel juletapas som samtidig pynter opp bordet – bedre blir det vel ikke? Hos Nille finner du flotte trefjøler som passer perfekt til servering. Lag en vakker julekrans av smakfulle pålegg, fristende oster og deilige oliven. Pynt kransen med nøtter og grønne urter. 

 

Frist med epler

Røde, saftige epler hører også julen til. Ikke bare smaker det godt, men de egner seg også ypperlig som dekor til julebordet. Server i en sort, rustikk skål fra Nille. Pynt med grønne blader og kanelstenger for ekstra julestemning. 

 

Pynt med pepperkaker

Gi den tradisjonelle riskremen en krydret og knasende vri med pepperkaker. Brekk opp pepperkakene og legg i bunnen av serveringsglasset, fyll på med riskrem og pynt hele herligheten med et lite pepperkakehus. Den beste pepperkakeoppskriften finner du her

 

La det bli lys

Skap julemagi med levende lys. Nille har et stort utvalg av stearinlys, staker, og alt du trenger for å gjøre den mørke årstiden ekstra koselig. Lysestaker i gull med svarte stearinlys skaper en stemningsfull atmosfære. 

 

Riktig god jul!

 

 

 

 

smak på snapchat her