Loading...

La roen senke seg når julepresangene endelig er i havn. Uansett hva du velger å gi, vil gavene garantert bli satt pris på dersom du legger litt ekstra kjærlighet i innpakningen. Finn frem teip, saks og papir — og kos deg som om du skulle vært nissens lille hjelper.

 

Eksperimenter med ulike stiler slik at du får en personlig gave som passer perfekt til de du er glad i. Hos Nille finner du det beste utvalget av det du trenger til julegaveinnpakningen.

 

 

 

Jul i jordtoner 

 

Høstens fargepalett fortsetter å dominere i jul og vinter. Skap en rustikk stil på julegavene ved å velge papir i bruntoner. Pynt med grønne grener, beige strå og tørkede appelsiner. 

 

• La innpakningen være en del av gaven. Bruk et fint kjøkkenhåndkle i stedet for papir, eller fest på en nydelig krans av tørkede strå.

 

• Skap ekstra julestemning ved å feste på velduftende, tørkede appelsiner. Oppskriften finner du her!

 

• Sett prikken over i-en med til-og-fra-lapper i gråpapir og sløyfer i beigetoner.

 

 

 

Klassisk Jul

 

Rødt og grønt er julens to store farger, men kan med fordel dempes ved hjelp av innslag av hvitt og brunt. Skap koselig julestemning med naturlige elementer som bær, granbar og kongler. La gaveinnpakningen bli et lite juleeventyr i seg selv! 

 

• Miks ulike teksturer for å få en moderne vri på den klassiske julestilen. En stor rød sløyfe gir umiddelbart julestemning.

 

• Pynt med spiselige elementer som julegodteri og kanelstenger.

 

• Velg gavepapir med motiv av grønne grener for å få inn elementer fra naturen. Gjør stilen gjennomført ved å pynte opp med en liten grankvist.

 

 

 

Juleglamour

 

Du kan også skape julestemning med sort og hvitt. Gull, sølv og glitter hører julen til, og kan enkelt få en monokrom stil stemningsfull. Perfekt innpakning til de med et stilrent og minimalistisk hjem!

 

• Få en sofistikert stil på gavene ved å velge et hvitt gavepapir med sorte trær. De små gulldetaljene i papiret er med på å skape litt julemagi.

 

• Gjør stilen mindre kald ved å feste på pepperkaker. Grønne blader og brudeslør er også med på å myke opp stilen.

 

• Har du ikke tålmodighet til å bruke mye tid på innpakningen, finner du flere klassiske gaveposer hos Nille i sort, hvitt og gull.