En god dag begynner med en

god natt!

 

En god natts søvn legger grunnlaget for den nye dagen, og skal sørge for at du er uthvilt og klar for hva enn dagen måtte bringe. Vi kan ikke hjelpe deg med alle faktorene for å sove godt, men en god dyne og pute, som passer deg og dine preferanser, samt deilig sengetøy, er en god start! Vi kan også hjelpe deg med å gjøre soverommet til et fint og behagelig sted å både starte og avslutte dagen.

 

Norskprodusert

Hos oss finner du et stort utvalg dyner og puter, produsert i Norge av Skandinavias største produsent av dyner og puter – Mascot Høie. Hva med en deilig dyne fylt med ren europeisk dun og fjær? Tung eller lett dyne, høy eller lav pute, finn din favoritt etter hvordan du ligger og hvilke behov som passer best for deg.

 

Dun eller fiber?

Dun er et naturlig og bærekraftig alternativ, og våre dundyner er fylt med ren, europeisk dun. Med en unik isolerings- og absorberingsevne holder en dundyne deg god og varm, samtidig som den transporterer fuktighet bort fra kroppen. Våre dundyner kan vaskes i maskin. Les mer om vask og vedlikehold av dyner og puter her.

Fiber er et allergivennlig og hygienisk alternativ. Det er lett å vedlikeholde og vaske, og tørker fort. Fiber er lett og luftig, og holder deg passe varm. Dette er også et rimeligere alternativ enn dun.

SENGETØY

 

Vi har et stort utvalg sengesett i forskjellige,

gode kvaliteter. Sateng, bomull, vasket bomull,

krepp eller flanell - hva liker du best å sove i?


Alle sengesettene er i 100% ren bomull.

 

Les mer om vårt sengetøy her.

Sengetøy

VASK &

VEDLIKEHOLD

 


For at ditt Norsov produkt skal

opprettholde sin gode kvalitet og
ha en lang levetid er det viktig at
du tar godt vare på det. Det er viktig
å jevnlig og riktig rengjøre dynen
og puten.

Les mer om vask og vedlikehold her.

 

Skap din egen oase!

 

Pynt opp soverommet med store hotellputer, lune pledd og mykt sengetøy. Kryp under en god dyne og bare nyt følelsen av luksus. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape din lille oase. Sover du bedre kan du møte dagen med ny giv og energi.