Sengetøy i gode kvaliteter

Visste du at vi i snitt bruker 24 år av livet i sengen? Med andre ord - det er fint å gjøre sengen til et behagelig sted å oppholde seg. Med sengetøy i deilig kvalitet (og gjerne en herlig nyvasket duft) er det en drøm å gå til sengs. Alle våre sengesett er i 100% ren bomull, og kommer i forskjellige kvaliteter som sateng, vasket bomull, krepp og flanell. Hva liker du best å sove i?

Sateng

Sateng er betegnelsen på en vevemåte, og er mykt, behagelig og gir en følelse av luksus. Satengvev gir en kombinasjon av en matt og blank overflate. Det gir en nydelig glans, som opprettholdes aller best ved at det strykes etter vask. Våre Chi Satengsengesett har glidelås i bunn, for å enkelt ta dynetrekket av og på.

 

Vasket bomull

 

Vasket bomull er behandlet på en måte som gir en ekstra myk finish og rustikk look. Du kjenner kanskje til steinvask fra jeans? Vasket bomullssengetøy er behandlet for å gi et tilsvarende røft utseende og en myk overflate.

 

Chi vasket bomull kommer i forskjellige farger, også med matchende hotellputevar. Sengesettene har doble sømmer rundt dynetrekket og putevaret, og dynetrekket har glidelås i bunnen.

Glatt bomull

Chi bomull er våre sengesett i glatt bomull, av en tynn og lett kvalitet. Dette er et mykt og behagelig stoff, som oppleves svalt mot kroppen. Passer perfekt på varmere årstider, eller for deg som er varm om natten. Våre sengesett i glatt bomull er i en kvalitet som gir en flott mønster- og fargegjengivelse! Dynetrekket kommer med trykknapper i bunnen.


Krepp

Sengetøy i krepp er blitt en sommerfavoritt hos mange, og har de siste årene blitt veldig populært! Bomullsstoffet gjennomgår en etterbehandling som gjøre at stoffet utvider seg enkelt steder, og får en “kreppet” finish. Krepp er svalt og godt på varme sommernetter, eller som en helårsfavoritt hos deg som liker å ha det litt varmere på soverommet. Kreppsengesett skal ikke strykes etter vask, da krepp-looken blir borte. Vi anbefaler tørketrommel for å opprettholde krepp-effekten på sengetøyet.


Flanell

Flanell er bomullssengesett med en børstet overflate. Dette gir en ekstra myk og god overflate, som oppleves varmende mot kroppen. Dette er det perfekte valget på kalde vinternetter, på hytta eller for deg som fryser lett om natten. Flanell krøller lite og holder seg like myk og god vask etter vask.


Putevar

Vi har hotellputevar i både sateng og vasket bomull, i farger som matcher til sengesettene. Går du for hverdagsluksus med glatt, fin og slitesterk sateng? Eller en litt mer moderne, rustikk og avslappet linaktig look med vasket bomull?


Beskyttelsestrekk til pute

Beskyttelsestrekk til både fiber- og dunputer. Dette beskyttelsestrekket bevarer puten og beskytter for slitasje og flekker. Dette gjør at puten holder seg lenger og at du ikke trenger å vaske puten like ofte.


Laken

I vårt sortiment av sengetøy har vi også to typer laken; jerseylaken og satenglaken. Begge varianter er formsydde, som vil si at de har strikk rundt kanten og holder seg på plass rundt madrassen. De kommer i to størrelser; 90x200cm og 180x200cm. Våre satenglaken har en høyde på 30cm, og jerseylaken 25cm. Satenglaken gir en ekstra luksuriøs følelse, og passer perfekt sammen med våre Chi satengsengesett.

VASK & VEDLIKEHOLD


For at ditt Norsov produkt skal

opprettholde sin gode kvalitet og
ha en lang levetid er det viktig at
du tar godt vare på det. Det er viktig
å jevnlig og riktig rengjøre dynen
og puten.

Les mer om vask og vedlikehold her.